Erbabından balık pişirme tavsiyeleri

Kurduğu balık lokantası zinciriyle ismini duyuran Fevzi Çimşit, balığın pişirilmesinin püf noktalarını anlattı:
Izgara yapılacak balığı kayık tabağa koyup üstüne zeytinyağı dökün. Balıklar büyükse iki yanına bıçakla çizikler atın.
Balıkları orta ateşte pişirin. Kömür ateşi alevli olursa, balığın kuruyup yanmasına, tat ve lezzetinin de kaybolmasına neden olur.
Izgara yapılacak balığı asla unlamayın.
Balığı kızartırken yağın kızgın olmasına dikkat edin.
İyi kızartmanın rengi altın sarısı olmalı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.