İngiltere’de sağlık sistemi battı! Eski Sağlık Bakanı Matt Hancock da tedavi için soluğu Türkiye'de aldı...

İngiltere eski Sağlık Bakanı Matt Hancock, İstanbul’da taklit ürünler satan bir dükkanda gömlek bakarken yakalandı. İngiliz bakanın İstanbul’da bir sağlık problemi için geldiği ortaya çıkınca, İngilizler çıldırdı: Şok... Sağlık bakanı iyileşmek için Türkiye'de.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2023 Güncelleme 11 Ocak 2023, 11:08
İngiltere’de sağlık sistemi battı! Eski Sağlık Bakanı Matt Hancock da tedavi için soluğu Türkiye’de aldı...

İÇİNDEKİLER

İngiltere eski Sağlık Bakanı Matt Hancock, İstanbul'da görüntülendi. Diş estetiği ve saç ekimi için İstanbul'a geldiği iddia edilen Hancock, taklit ürünler satan dükkandaki görüntüsü kısa sürede trend topic oldu.



Meclis koridorlarında sevgilisiyle öpüşürken yakalandığı için bakanlıktan istifa eden ve bu konuda sessiz kalan Hancock, hemen açıklama yaptı. Hancock, "Evet İstanbul'a gittim. Nedenini söylemek istemiyorum ama ne diş ne de saç ekimi için orada değildim" dedi.

İngiltere'nin eski Sağlık Bakanı Matt Hancock da tedavi için Türkiye'de | VİDEO



Bu açıklama, ülke gündeminin ilk sırasına Hancock,'a çıkardı. Son iddiaya göre Hancock, dalağındaki bir sıkıntı için İstanbul'daydı. İngiltere'de sağlık bakanlığı yapan birinin sağlık problemi için Türkiye'yi seçmesi, İngilizler'i daha da kızdırdı. İşte ilginç yorumlar:



Taklit gömlek alan bir bakan mı gördüm!
İngiliz boş bakan!
Şah-Matt... Çapkın bakanın İstanbul kaçamağı.
İngiliz oyunu sahnede



İngiltere'de Boris Johnson döneminde Sağlık Bakanı olan Matt Hancock, eşini ofisteki bir kadınla aldattığına dair fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından sosyal mesafe kurallarına uymadığını kabullenerek istifa etmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN