Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 25 Nisan 2016

Bunun zararı Trabzon’a!

Fenerbahçe, sezonun en rahat maçını oynadı. Trabzonspor gibi en zor deplasmanlardan birinden hiç zorlanmadan elini koluna sallaya sallaya 4 gol attı. Bunda Hami hocanın da etkisi büyük oldu. Öncelikle kadro seçiminde büyük yanlışlar yaptı. Kaleci Esteban bu kadar formdayken Onur'u tercih etti. Oysa Esteban son maçlarda yaptığı kurtarışlarla Trabzonspor'un puanlar almasındaki en büyük etkendi. Ama bu tabi ki sadece bir etken. Fenerbahçe kadro kalitesi ve oyun anlayışı olarak Trabzonspor'dan daha iyiydi.

FENER POZİSYON VERMEDİ
Bir de golü erken bulunca maçın kilidi çabuk açıldı. Volkan ve Nani maçın en etkili isimleriydi. Fenerbahçe rakibine maç boyunca hiç pozisyon vermedi. Volkan terlemedi bile. Etkisiz bir Trabzonspor ofansı, çaresiz bir Trabzonspor defansı, bir de karşısında Volkan, Nani, Alper ve Van Persie gibi kişisel becerileri yüksek, oyun disiplinine bağlı bir Fenerbahçe olunca sonuç kaçınılmazdı. Akhisar maçında Beşiktaş'ın puan kaybetmesi, Fenerbahçe'nin Trabzon'da farklı galibiyeti yine zirvede hesapları alt üst etti. Trabzonspor tribünleri Fenerbahçe'yi alkışlarken, bir Trabzonlu taraftar Nani'den forma isterken "Ne kadar dostça bir mücadele oluyor" diye düşünürken maç yine yarıda kaldı.

BİTSİN BU DÜŞMANLIK
Kendini bilmez bir taraftar yine sahaya girdi ve çizgi hakemine saldırdı. Artık bu düşmanlık bitsin lütfen. Bu tür olayları sahalarda kimse görmek istemiyor. Bu düşmanlık hem Trabzonspor'a hem Türk Futbolu'na zarar veriyor. Taraftar bunu anlamalı.

MAÇIN EN iYiSi VOLKAN ŞEN
Çok etkili oynadı. Maçın yıldızıydı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ HAMİ MANDIRALI
Sahaya sürdüğü kadroyu Fener cezalandırdı!