TIMELINE

07 Ocak 2017
Bakan Soylu'dan o ülkelere uyarı
Dost bildiklerimiz bugün Türkiye'ye silah yöneltenlere, silahla saldırı girişiminde bulunanlara el altından destek vermeye çalışıyorlar. O kamplarda, PYD'nin kamplarında, PKK kamplarında nelerin olduğunu bütün dünyanın bildiğimizi bilmesini istiyoruz.
07 Ocak 2017
İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti!
İDO ve BUDO yaşanan olumsuz hava muhalefeti nedeniyle bugün yapılacak olan bazı dış seferlerinin iptal edildiğini duyurdu
07 Ocak 2017
Teröristin cenazesi böyle götürüldü
İzmir'deki hain saldırıda çatışmada ölü ele geçirilen teröristlerden M.Ç.’nin cenazesinin taşıması için kentteki cenaze hizmeti sunan firmaların hiçbirisi araç vermedi.
07 Ocak 2017
"Anamuhalefet en iyi FETÖ'cü kesildi"
CHP'nin FETÖ'yle ilgili açıklamalarına tepki gösteren Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Cinayetlerini gördünüz, darbe teşebbüsünü gördünüz, rezilliklerini gördünüz, iç yüzlerini gördünüz, pisliklerini, ahlaksızlıklarını gördünüz. Niye berabersiniz şimdi? Siz asıl bunun hesabını verin. Bizim anamuhalefetimiz en iyi FETÖ'cü kesildi. Bu kadar kötülükten sonra bunlarla nasıl beraber oluyorsunuz" dedi.
07 Ocak 2017
Hava Kuvvetleri'ne rekor dönüş!
Son 3 yılda pilot rezervinin yarısını kaybeden Türk Hava Kuvvetleri kan tazeliyor.
07 Ocak 2017
Reina saldırganının kimliği belli oldu
Yılbaşı gecesi Reina'da 39 kişiyi katleden teröristin kimliği ortaya çıktı. Korkunç saldırıyı Özbek asıllı 'Abu Muhammed Horasani' kod isimli Abdulkadir Masharipov adlı terörist olduğu öğrenildi.
07 Ocak 2017
Kar ne zaman bitecek?
"Vatandaşlar kar ne zaman bitecek?" sorusuna yanıt arıyor. İstanbul'da Cuma günü etkili olan kar yağışı bir anda hayatı durma noktasına getirdi. Durmadan yağan kar nedeniyle İstanbul beyaza büründü. Hafta sonu olmasından dolayı vatandaşlar şimdilik rahat olsa da, hafta içinde karın devam etmesi halinde gündelik hayat oldukça zorlaşacak.
07 Ocak 2017
TSK'dan DEAŞ'a 'üst düzey' darbe
Türk Silahlı Kuvvetleri yaptığı açıklamada, El Bab'da düzenlenen operasyonda "3 üst düzey DEAŞ emiri dahil, 37 DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. 1 astsubayımız şehit oldu." dedi.
07 Ocak 2017
Göğsümüzü kabartan buluş
GÖKTÜRK-1 Uydusu'na yönelik çalışmalarda görev alan Türk mühendisleri, uzay teknolojileri alanında bir dizi buluş gerçekleştirdi.
07 Ocak 2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli görüşme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefonla görüştü