TIMELINE

23 Ocak 2017
ABD'den Kudüs açıklaması geldi!
Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer günlük basın toplantısında ABD Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınması ile ilgili "Henüz verilmiş bir kararımız yok. İlgili tüm taraflarla görüşeceğiz." şeklinde dikkat çekici bir ifade kullandı.
23 Ocak 2017
TSK'nın son model savaşan şahinleri
"TSK'nın son model savaşan şahinleri" haberi için lütfen tıklayın...
23 Ocak 2017
Trabzonspor'a 50. yıl marşı!
"Trabzonspor'a 50. yıl marşı!" haberi için lütfen tıklayın...
23 Ocak 2017
Astana görüşmelerinin ilk günü sona erdi
Kazakistan'ın başkenti Astana'da Türkiye ve Rusya öncülüğünde düzenlenen Suriye konulu toplantının ilk günü sona erdi. Muhalifler ve Beşşar Esed rejiminin teklifleri taraflara Türkiye, Rusya ve Birleşmiş Milletler aracılığıyla iletildi.
23 Ocak 2017
İçişleri'nden Uluslararası Af Örgütü'ne yanıt!
İçişleri Bakanlığı, "Türkiye hukuk sınırları dahilinde ve yasalar ile uluslararası yükümlülükler doğrultusunda, vatandaşlarını PKK teröründen korumak amacıyla etkin bir şekilde terörle mücadele operasyonlarını yürütmüştür. Türkiye’nin terörle mücadele operasyonları çerçevesinde aldığı tedbirler, vatandaşlarını PKK’dan korumaya yönelik meşru, gerekli ve orantılı tedbirlerdir." açıklamasında bulundu.
23 Ocak 2017
Türk ve Rus jetleri DEAŞ'ı vurdu
Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, 21 Ocak'ta Türk ve Rus jetlerinin katıldığı ortak hava operasyonuyla El Bab bölgesindeki DEAŞ hedeflerinin vurulduğu belirtildi
23 Ocak 2017
BM'den acı tabloyu gözler önüne seren rapor!
Birleşmiş Milletler (BM), Myanmar'da ordunun ekim ayından beri devam ettirdiği operasyonlarda en az 87 bin Rohingya'nın (Arakanlı Müslüman) yerinden edildiğini açıkladı.
23 Ocak 2017
Trump imzaladı! ABD oradan çekiliyor
Trump, seçim kampanyasında vadettiği üzere, Asya-Pasifik bölgesinde toplam 12 ülkenin dahil olduğu TPP anlaşmasından ABD'nin çekilmesi için bir başkanlık emri imzaladı
23 Ocak 2017
İngiltere ekonomisi alarm veriyor!
İngiliz ekonomisinin büyümesinin bu yılın sonunda yüzde 1,3, gelecek yılın sonunda ise yüzde 1'e gerileyebileceği belirtildi.
23 Ocak 2017
DHKP-C'li teröristler 3 noktada keşif yapmış
DHKP-C'li terörist Şerif Turunç, İstanbul’daki bir savcıya düzenlenen silahlı saldırıyı kabul ederek itiraf etti. 3 farklı noktada saldırı planladıkları ve bunun için keşif yaptıkları belirlendi.