TIMELINE

17 Ocak 2017
AP'nin yeni başkanı belli oldu
Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanlığı için düzenlenen ve 4 tur süren seçimlerde İtalyan üye Antonio Tajani, yurttaşı Gianni Pittella'ya karşı yarıştığı son turda 351 oy alarak AP'nin yeni başkanı seçildi.
17 Ocak 2017
Reina katliamcısıyla ilgili çarpıcı bilgiler
"Reina katliamcısıyla ilgili çarpıcı bilgiler" haberi için lütfen tıklayın...
17 Ocak 2017
Ankara'da korkutan patlama! Nedeni belli oldu
Başkentte, Çankaya ilçesinde bir apartmanda doğalgaz sıkışması ya da tüpten kaynaklandığı değerlendirilen patlama meydana geldi.
17 Ocak 2017
İsrail'den Obama itirafı
İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, ABD'de 20 Ocak'ta görevini devredecek Başkan Barack Obama'nın, 8 yıl süren görevi boyunca İsrail'e destek vermek için çalıştığını belirtti.
17 Ocak 2017
Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Terör örgütlerinin ve destekçilerinin amacı, milli birliğimizi tehdit etmek, Türkiye’nin önünü kesmek ve 2023 hedeflerini sabote etmektir” dedi.
17 Ocak 2017
Borcu olana müjde geldi! Bakan Ağbal açıkladı
Maliye Bakanı Ağbal: "Yeniden yapılandırma kapsamında Kasım ve Aralık aylarında vergi ve SGK prim ödemelerini yapamayan ve haklarını kaybeden vatandaşlarımıza ikinci bir şans getiriyoruz. Haklarını kaybedenler, ödemelerini Mayıs ayı sonuna kadar yapabilecek" dedi.
17 Ocak 2017
Nijerya ordusundan büyük skandal! 100'den fazla ölü var!
Nijerya ordusu tarafından Boko Haram örgütüne karşı düzenlenen hava operasyonunda "yanlışlıkla" mülteci kampı ve görevlilerin bulunduğu bölgenin bombalandığı, olayda en az 100 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.
17 Ocak 2017
Milyonların merakla beklediği tarih
ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın merakla beklenen yeni bölüm tarihi belli oldu. 54. bölümüyle ekranlara gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24 Ocak'ta izleyici karşısına çıkacak.
17 Ocak 2017
"Türkiye ve Rusya ile Suriye sorununu çözebiliriz"
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran, Türkiye ve Rusya’nın birlikte hareket etmesi durumunda Suriye sorununu çözebileceğini ifade etti.
17 Ocak 2017
Nuceyfi: "Türk askerinin eğittiği güçler büyük rol oynuyor"
Eski Musul Valisi ve Ninova Muhafızları Komutanı Esil Nuceyfi, Türk askerlerince eğitilen güçlerinin Musul'u DEAŞ'tan kurtarma operasyonunda önemli bir rol oynadığını ve güçlerin kurtarılan bölgelerin güvenliğini sağlandığını bildirdi.