TIMELINE

06 Ocak 2017
Başbakan: Şunu milletimiz bilmelidir ki...
Başbakan Yıldırım, İzmir'deki hain terör saldırısı sonrası kente geldi. Yıldırım'ın İzmir'de havalimanında açıklama yaptı.
05 Ocak 2017
ABD açık açık darbeyle tehdit etti!
ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nin resmi Twitter hesabından bugün ‘zamansız’ bir paylaşım yapıldı. Büyükelçiliğin, 19 Temmuz 1980’de suikaste uğrayarak hayatını kaybeden Türkiye’nin eski başbakanlarından Nihat Erim’in fotoğrafını #TürkAmerikanDostluğu etiketini kullanarak paylaşması dikkat çekti.
05 Ocak 2017
Erdoğan: Asla geçit vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'deki terör saldırısıyla ilgili, "Terörün milletimizi korkutma, devleti yıldırma ve toplumu kutuplaştırma girişimlerine asla geçit vermeyeceğiz." dedi.
05 Ocak 2017
Büyüyen Türkiye'ye saldırı!
Türkiye, yakın tarihi boyunca, iktisadi gelişim kaydettiği, kaynaklarını çeşitlendirdiği ve bölgedeki hadiselerle ilgili olarak söz sahibi olma arzusunda olduğu her durumda terör saldırılarının hedefi oldu.
05 Ocak 2017
Albayrak: Şer odaklarının emellerini boşa çıkaracağız
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İzmir'deki terör saldırısını lanetleyerek, "30 yıldır, türlü örgütler ile bu ülkeyi durdurmaya çalışan şer odaklarının emellerini kahraman milletimizin feraseti ile boşa çıkaracağız." ifadesini kullandı.
05 Ocak 2017
Başbakan'dan terör örgütlerine sert mesaj
Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'deki terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı
05 Ocak 2017
"Milletimize yönelik alçak bir girişimdir!"
İzmir Adliyesi'ndeki terör saldırısını kınayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hain saldırı için 'Milletimize yönelik alçak bir girişimdir!' dedi
05 Ocak 2017
Hain saldırıya böyle lanet yağdırdı
"Ünlülerden hain saldırıya tepki" haberi için lütfen tıklayın...
05 Ocak 2017
Çavuşoğlu: "Birliğimizi bozamayacaksınız"
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısına, "Birliğimizi bozamayacaksınız." ifadeleriyle tepki gösterdi.
05 Ocak 2017
FETÖ'ye bir darbe de o ülkeden!
Fas İçişleri Bakanlığının, ülkede faaliyet gösteren Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait eğitim ve öğretim kurumlarını kapatma kararı aldığı bildirildi.