TIMELINE

01 Ocak 2017
"Sosyal medyadan terör örgütlerini övmek suçtur"
Adalet Bakanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Terör saldırıları öncesi ve sonrası; yazdıkları, yorumları, söyledikleri ve sosyal medya hesaplarındaki...
01 Ocak 2017
Diyarbakır'da emniyete kalleş saldırı!
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde bir grup terörist tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Diyarbakır'dan çok sayıda ambulans istenen bölgede çatışmanın sürdüğü öğrenildi.
01 Ocak 2017
BBC'den PKK'yı aklama çabası
İngiltere merkezli ünlü yayın kuruluşu, adeta bir koruma içigüdüsüyle terör örgütü PKK'nın sözcülüğüne soyunmuş durumda.
01 Ocak 2017
Bakan Bozdağ'dan "sosyal medya" uyarısı
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter hesabında, terör saldırılarının ardından yapılan yorum ve paylaşımlarla ilgili açıklama yaparak 'Sosyal medyadan, terörü, terör örgütlerini, teröristleri ve terör eylemlerini övenlerin ve destekleyenlerin eylemleri, hukukumuza göre suçtur.' dedi.
01 Ocak 2017
Alman medyasından yeni operasyon
PKK terör örgütünün Avrupa'daki Kandil'i haline gelen Almanya'da DW haber kuruluşu, Türkiye üzerinde kötü algı çalışmalarını devam ettiriyor
01 Ocak 2017
Dünya Müslüman Alimler Birliği saldırıyı kınadı
Dünya Müslüman Alimler Birliği ve Cezayir, Ortaköy'de düzenlenen saldırıyı kınadı
01 Ocak 2017
Üst akılın iç savaş planı devrede
Türkiye'nin birçok cephede yeni istiklal mücadelesi verdiği ve terör örgütleri ile mücadelesinde büyük başarılar sağladığı bu dönemde “Üst akıl” son bir saldırı için düğmeye bastı. Üst akılın maşası FETÖ ve diğer gruplar iç savaş ve kaos planlarını devreye soktu.
01 Ocak 2017
ABD Büyükelçiliği Hürriyet'i yalanladı
ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, İstanbul'da düzenlenen terör saldırısına ilişkin ABD'nin önceden bilgi sahibi olduğu iddialarına, "Amerikan hükümeti eğlence yerlerine yönelik tehditlerle ilgili bilgi sahibi değildi." yanıtını verdi
01 Ocak 2017
Elazığlı aile soyadını 'Halisdemir' olarak değiştirdi
Elazığ'da yaşayan Hasan Bilik ile eşi ve oğlu, 15 Temmuz gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığında şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in soyadını taşıyacaklar.
01 Ocak 2017
Kimlik tespiti yapılan cenazeler yakınlarına teslim ediliyor
İstanbul Ortaköy'deki gece kulübünde gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınları, Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişini sürdürüyor.