TIMELINE

21 Ocak 2017
Gezizekalı CNN işbaşında!
ABD'nin seçilmiş başkanı Trump'ın yemin edip resmen göreve başlamasının ardından başlayan sıradışı eylemleri CNN saatlerdir canlı yayınlıyor...
21 Ocak 2017
Dünya Müslüman Alimler Birliği'nden ABD'ye uyarı
Dünya Müslüman Alimler Birliği, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınması durumunda doğabilecek sonuçlara karşı uyarıda bulundu.
21 Ocak 2017
Süper Lig'de beklenen ayrılık!
Bursaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı.
21 Ocak 2017
Terör sevici Avrupa bu yüzlere iyi bak!
Avrupa Konseyi’nde PKK terör örgütünün Türkiye’de katlettiği kişilerin portrelerinin sergileneceği bir fotoğraf sergisi ve terör örgütünün Avrupa için oluşturduğu tehditlerin konuşulacağı bir konferans düzenlenecek.
21 Ocak 2017
DHKP-C'li teröristler yakalandı
İstanbul'da terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.
21 Ocak 2017
Ankara'da 'anahtarlık tabanca' ele geçirildi
Ankara'da, şüphe üzerine durdurulan bir kişinin üzerinde yapılan aramada anahtarlık şeklinde tabanca ele geçirildi. Tabancanın görüntüleri, Ankara Emniyeti tarafından paylaşılırken, mekanizmanın nasıl...
21 Ocak 2017
Volkan Demirel'den taraftara çağrı
Fenerbahçe'nin tecrübeli kaptanı Volkan Demirel, ligde yarın karşılaşacakları Medipol Başakşehir maçının önemini vurgulayarak, "Taraftarlarımız bizim itici gücümüz, kuvvetimiz. O yüzden onların maça gelmesini şiddetle istiyoruz" dedi.
21 Ocak 2017
Melania Trump'ın elbisesinde dikkat çeken detay
"Melania Trump'ın elbisesinde dikkat çeken detay" haberi için lütfen tıklayın...
21 Ocak 2017
Manisa'da HDP'li yöneticiler tutuklandı
Manisa'da gözaltına alınıp serbest bırakılan HDP'li ilçe başkanı ve yöneticiler tekrar gözaltına alındı. Bir yönetici tutuklandı.
21 Ocak 2017
Nostaljik tramvayın altyapı yenileme çalışmaları başladı
Taksim Meydanı ile Tünel arasında çalışan ve seferlerine ara verilen nostaljik tramvayın altyapı yenileme çalışmalarına başlandı.