TIMELINE

10 Nisan 2014
Mısır'daki idam kararına kefenli protesto
Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde Ayasofya Meydanı'nda toplanan kalabalık bir grup, Mısır'da darbe karşıtı 528 kişinin idama mahkum edilmesini protesto etti.
10 Nisan 2014
Melih Gökçek bombaladı!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek A Haber'deki Gündem Özel programına çok önemli açıklamalarda bulundu. Paralel yapının AK Parti'yi iktidardan uzaklaştırmak her türlü yolu denediğini ifade eden Gökçek bunun en son örneğinin 30 Mart'taki yerel seçimlerden yaşandığını dile getirdi.
10 Nisan 2014
Şok karar! O tasarı kabul edildi
ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi, 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarını destekleyen bir karar tasarısını onayladı.
10 Nisan 2014
Somali'de roketli saldırı! 2 Türk işçi yaralı
Somali'nin başkenti Mogadişu'da Türk büyükelçiliği binası inşaatına yapılan roketli saldırı sonucu 2 Türk işçi ağır yaralandı. Türk işçiler, ambulans uçakla Türkiye'ye getirilecek.
10 Nisan 2014
Rüşvet vermek caiz mi Hocam?
Fethullah Gülen rüşvete de icazet vermiş. Paralel örgüt mensuplarının Hizmet Hareketi'nin çıkarlarına uygun bir şekilde hareket eden Azeri devlet adamlarına rüşvet verdiği internette yayınlanan bir belgeyle ortaya çıktı.
10 Nisan 2014
A Haber'e sansüre sert tepki
YSK'nın A Haber'e verdiği darbe gibi cezaya tepki yağıyor. Toplamda 45 yayın durdurma cezası veren YSK sert bir dille eleştirildi.
10 Nisan 2014
İfade özgürlüğü suç sayıldı!
Paralel yapı hain oyunlarına devam ediyor. Daha önce kirli yüzlerini ortaya çıkaran medyaya davalar açarak susturmaya çalıştılar şimdi de bazı kurumlarda deşifre olmayan paralel müridleriyle susturma operasyonuna devam ediyorlar
10 Nisan 2014
FBI-Gülen Örgütü ortaklığı
Adana'da durdurduğu MİT TIR'ları sebebiyle başı casusluk davasıyla dertte olan Gülen Örgütü ile ilgili bir şok belge daha ortaya çıktı. Vatana ihanetle suçlanan paralel yapı mensuplarının CIA'den sonra FBI ile de işbirliği yaptığı ortaya çıktı. FBI'ın yıllar önce resmi sitesinde yayınlandığı bir belge yapılan ihaneti gözler önüne serdi.
10 Nisan 2014
A Haber'e büyük destek
Küresel güçlerin yerli taşeronlarıyla Türkiye içerisinde oynamak istediği oyunları bozan ve millet iradesinin yanında duran A Haber'e verilen cezalara sosyal medya üzerinden sert tepkiler geldi.
10 Nisan 2014
Yargıtay'dan 'Umut Davası'na onama
Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Bahriye Üçok, Muammer Aksoy, Uğur Mumcu ve Ahmet Taner Kışlalı'nın öldürülmesi olaylarını da kapsayan "Umut Davası"nda 8 sanığa verilen hapis cezalarını onadı.