A Haber'e büyük destek

Küresel güçlerin yerli taşeronlarıyla Türkiye içerisinde oynamak istediği oyunları bozan ve millet iradesinin yanında duran A Haber'e verilen cezalara sosyal medya üzerinden sert tepkiler geldi.

Giriş Tarihi 10 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 10 Nisan 2014, 18:59
A Haber’e büyük destek

İÇİNDEKİLER

Taraflı kararlarıyla A Haber'e ceza veren ve paralel yapıyla hareket eden YSK yeniden sorgulanır hale geldi. 17 ve 25 Aralık darbe girişimleriyle büyüyen Türkiye'ye dur demek isteyen karanlık güçlerin oyunlarını ortaya çıkaran A Haber'e yayın durdurma cezasının verilmesi akıllara soru işaretleri getirdi. Demokrasi ve milli irade söylemiyle yola çıkan A Haber'e önce 28 yayın durdurma cezası verilmişti. Bugün 17 yayın durdurma cezası daha verildi.

BU NASIL BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ
Eski Türkiye özlemi içerisinde olan ve kafaları hala 80'li yıllarda olan karanlık odaklar, yeni Türkiye'nin yükselişini hazmedemediklerini bir kez daha gösterdiler. Ülke içerisinde kargaşa ve kaos ortamı yaratmak için her türlü oyunu oynamaktan çekinmeyen güçler kendi oyunları bozulunca susturma girişimlerinde bulunmaya başladılar. Bütün çirkinliklerin, ahlaksızlıkların olduğu Twitter'a özgürlük için günlerce yayın yapan paralel medyanın A Haber'e verilen hukuksuz cezaları görmezden gelmeleri de nasıl bir oyun oynandığının en güzel örneklerinden biri haline geldi.

MİLLETİN TOKADI BAĞIMLILIK YAPTI
Milli iradeden yana olan ve paralel güçlerin hainliklerini ortaya çıkaran A Haber'e verilen ceza yine milli irade tarafından büyük bir tepkiyle kınandı. Twitter üzerinden A Haber'e destek olan vatandaş paralel yapının Türkiye üzerinde oynadıkları oyunları bozan A Haber'in yanında durdu. Twitter kullanıcıları verilen hukuksuz cezalara karşı susturulmak istenenin aslında millet iradesi olduğunu tek bir ağızdan söylediler ve #AhabereHepDestekTamDestek hashtagiyle paralel yapıya bir tokat daha attılar

İşte twitter'daki yorumlardan bazıları