Melih Gökçek bombaladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek A Haber'deki Gündem Özel programına çok önemli açıklamalarda bulundu. Paralel yapının AK Parti'yi iktidardan uzaklaştırmak her türlü yolu denediğini ifade eden Gökçek bunun en son örneğinin 30 Mart'taki yerel seçimlerden yaşandığını dile getirdi.

Giriş Tarihi 10 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 10 Nisan 2014, 23:57
Melih Gökçek bombaladı!

İÇİNDEKİLER

YSK tarafından A Haber'e verilen 45 yayın durdurma cezasına bir tepki de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'den geldi. Rekor bir ceza verildiğini ifade eden Gökçek, kendilerine 7/24 hakaret eden yayınlara hiç ceza verilmemesini de manidar buldu. Başarılı Belediye Başkanı Gökçek, YSK tarafından verilen cezanın yayın durdurma cezası olmadığını tamamen bir sansür olduğunu belirtti.



"CHP MAĞLUBİYETİ HAZMEDEMİYOR"
Yerel seçimleri de değerlendiren Gökçek, CHP'nin Ankara'daki mağlubiyeti bir türlü hazmedemediğini ana muhalefet partisi adayı Mansur Yavaş'ın kendisine oy verenleri tahrik etmek ve sokaklara dökmek için her türlü yolu denediği dile getirdi. Mansur Yavaş'ın tek amacının gündemde kalmak olduğunu açıklayan Gökçek, ilkesiz, vizyonsuz bir ismin çıkarları için her şeyi yapacağını söyledi.



"BARONLAR CHP'Yİ KULLANIYOR"
CHP'nin İstanbul ve Ankara adaylarını baronların belirlediğini Kemal Kılıçdaroğlunun onların esareti altından olduğunu dile getirdi. 30 Mart Seçimleri esnasında adı sıkça gündeme gelen Fethullah Gülen Örgütü'nün büyük bir ihanet içerisine girdiğini dış güçlerin taşeronluğuna soyunduğunu ifade etti.

HER DEFASINDA AYNI ODAYA VERDİLER, TESADÜF MÜ?
Mesela AK Partili, lider konumundaki arkadaşlarımızdan bir tanesini 4-5 sefer gittiği otelde, her gidişinde kendisini aynı odaya veriyorlar. Aklımıza neler geliyor neler. Ayrı ayrı zamanlarda 4-5 defa aynı odaya verilmesi tesadüf mü? Koca otel, yüzlerce oda var. Bunlar tesadüf mü? Bana göre değil. Bunu anlayabilmek mümkün değil.

O insan yüzde yüz suçlu bir insan olsa dahi, alnı secdede bir insansa, sen kalkıp bunu yapıyorsan, olmaz bu iş. Vicdan değil bu, merhamet değil.

4 AYRI KASETLE AK PARTİLİ VEKİLİ İSTİFA ETTİRDİLER

Herkesin özel hayatı kendisine ait. Sen kalkıp şantaj malzemesi olarak bunları niye biriktiriyorsun. Milletvekillerinden bazıları istifa etti. İsmini vermeyeyim. Ama eskiden bayağı önemli mevki ve makamda olan bir kişiye, ben biliyorum, kaç tane hususu dile getirmişler. Bana geldi bilgisi. Şantajla istifa ettirdiler partiden. Şantajla. Kaset şantajıyla.

Rivayet odur ki, dört tane kaset sunmuşlar önüne. Hadi istifa etme de görelim. Adam istifa etti gitti. Ne şimdi bu Allah aşkına? Ne bu.