TIMELINE

15 Nisan 2014
Gülen örgütü iyice açıldı!
Gülen örgütünün medyası iyice kendinden geçti. Dinler arası diyalog kapsamında tek din yaratma operasyonuna taşeronluk eden Gülen örgütü yayınlarıyla her şeyi gözler önüne serdi
15 Nisan 2014
Kutlu Doğum'un önemi!
"Kutlu Doğum'un önemi!" haberi için lütfen tıklayın...
15 Nisan 2014
Yine Kılıçdaroğlu yine skandal!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında Anayasa Mahkemesi’nin Twitter kararına tepki gösteren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştireyim derken büyük bir hataya düştü.
15 Nisan 2014
Touristica'ya büyük ödül
Touristica Seyahat Acentası'na, ‘Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü’ verildi.
15 Nisan 2014
1 Mayıs için önemli açıklama
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1 Mayıs'ta Taksim'e izin verilmesi için AİHM kararını örnek gösteren DİSK'e yanıt verdi.
15 Nisan 2014
O saldırgan hakkında kritik gelişme
Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Ö. hakkında, denetimli serbestlik yükümlülüğünü yerine getirmemesi üzerine alınan karar uyarınca, savcılığa zamanında teslim olmadığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.
15 Nisan 2014
Köşk'ten Gül ve Erdoğan açıklaması
Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever 'Sayın Cumhurbaşkanı ile Sayın Başbakan arasında cumhurbaşkanlığı seçim süreci ve sonrasıyla ilgili konular şu ana kadar kesinlikle görüşülmemiştir' dedi. Sever, yakın bir süreçte bu konuların ele alınacağı bir görüşmenin gerçekleşeceğini söyledi.
15 Nisan 2014
Tüm sürücülerin dikkatine!
Yolda kalırsanız, yol yardım hizmeti ile lastik değişimi ücretsiz.
15 Nisan 2014
1 milyon esnafa müjdeli haber
Vergi mükellefi olarak dükkan açan ama Bağ-Kur kaydı yaptırmamış 1 milyon kişiye emeklilik imkanı geliyor. Bu süreleri mahkemeye gitmeden borçlanarak kazanabilecekler. Bu konudaki çalışmaları Bağ-Kur affını ve taşeronlar için çıkacak yasayı Takvim Ekonomi Müdürü Faruk Erdem A Haber’de anlattı.
15 Nisan 2014
Düşman gelse böyle namertçe davranmazdı
Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısında, MİT tırlarının aranmasına ilişkin, "Düşman gelse böyle namertçe davranmazdı" dedi.