TIMELINE

06 Nisan 2014
Mancini: Hayati bir 3 puan aldık!
Fenerbahçe derbisinin ardından konuşan Mancini, hayati bir 3 puan aldıklarını söyledi. Selçuk’la yaşadığı gerginliğe de değinen İtalyan hoca, “Selçuk’a oyundan çıkmasını değil yere yatmasını söyledim” diye konuştu.
06 Nisan 2014
Derbide kartlar havada uçuştu!
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta kartlar havada uçuştu. İki takım arasındaki mücadelede maçın hakemi Bülent Yıldırım, Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu, Galatasaray'dan...
06 Nisan 2014
Derbide Emre Belözoğlu kırmızı kart gördü
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide Emre Belözoğlu kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Derbi maçın ilk 40 dakikalık bölümünde her iki takım oyuncuları da üst üste...
06 Nisan 2014
Erciyes altın değerinde bir 3 puan aldı!
Kayseri Erciyesspor, sahasında Elazığspor'u 3-0 yendi; düşme hattından çıktı
06 Nisan 2014
Everton, Arsenal'i ezdi geçti!
Everton, Premiere Lig'de 4.'lük mücadelesi verdiği Arsenal'i adeta sahadan silerek 3-0 mağlup etti.
06 Nisan 2014
Gol düellosunu Bursa kazandı!
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor ile Sivasspor arasında oynanan gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmadan ev sahibi eki galip ayrıldı.
06 Nisan 2014
Derbide kazanan Galatasaray!
Ve beklenen gün geldi, çattı... Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında dev derbide Galatasaray ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor...
06 Nisan 2014
Dev derbi öncesi linç girişimi
Dev derbi öncesi linç girişimi taraftarı, Galatasaray ile deplasmanda yapılacak derbi öncesi takımlarına destek vermek için Samandıra tesisleri önünde toplandı. Tesislerin önünden geçen bir aracın önünde sarı-kırmızı renkleri gören taraftarlar araca saldırdı.
06 Nisan 2014
Oğlunun cenazesini tek başına omuzladı
Sarıyer Zekeriyaköy’de kaybolan ve yaklaşık 36 saat sonra komşu villanın havuzunda ölü olarak bulunan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik, son yolculuğuna uğurlanıyor.
06 Nisan 2014
Ezber bozan başkan!
Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde 30 Mart'taki yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanarak koltuğa oturan Zeynep Akgün, kıyafetiyle dikkat çekiyor.