TIMELINE

01 Nisan 2014
NATO'dan Rusya için şok karar
NATO dışişleri bakanları, Rusya ile tüm sivil ve askeri işbirliğini askıya alma kararı aldı, haziranda yapılacak toplantıda ilişkilerin gözden geçirilmesine karar verdi.
01 Nisan 2014
Cemaat yurtlarda sokağa çıkın talimatı veriyor
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Bu olayların kesinlikle bana göre iki tane sorumlusu vardır. Birincisi Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri, diğeri de Mansur Yavaş'ın kendisi. Ankara'da çıkacak tüm olaylardan direk olarak CHP sorumludur dedi.
01 Nisan 2014
Borsa rekor kırdı
Borsa İstanbul, yerel seçimin ardından yükselişini sürdürdü ve seans içinde 71 bin puanın üzerine çıkarak yılın rekorunu kırdı.
01 Nisan 2014
YSK Yalova kararını verdi
Yalova İl Seçim Kurulu Başkanlığı'nın, AK Parti ve CHP'nin itirazları üzerine belediye başkanlığı seçimlerinde, 124 sandıktaki geçersiz oyların yeniden sayılmasına karar verdiği bildirildi.
01 Nisan 2014
Bakan Atalay: Cemaat yok oldu
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, seçim kampanyasında önemli bir tarih yaşandığını belirterek, "İsmi cemaat olarak değerlendirilen bir yapı yok oldu. Sosyolojik bir olgu bu, gelecekte tarih kaydedecek. Kendileri tabii bu yapı içinde özeleştiriye başlarlar eminim, daha pek başlanmadı. Orada tespitler olacak ama artık o yapı yok oldu" dedi.
01 Nisan 2014
Taraf gazetesine AA şoku
Anadolu Ajansı (AA), Taraf gazetesi ile ticari tüm ilişkilerini sonlandırdı.
01 Nisan 2014
Karadayı yine zirvede
Atv'nin en çok izlenen dizisi Karadayı, yine zirveyi kimseye bırakmadı.Karadayı, tüm kişilerde 10.40 izlenme oranı ve 23.79 izlenme payına ulaşarak reyting birincisi oldu.
01 Nisan 2014
Işılak'tan tokat gibi gönderme
A Haber’de Nihan Günay’ın sunduğu Ajans Bugün, AK Parti'nin seçim şarkısı Dombra'nın söz yazarı ve yorumlayıcısı Uğur Işılak’ı konuk etti.
01 Nisan 2014
O seçim tutanağı sahte çıktı
Melih Gökçek aleyhine provokasyon amaçlı sosyal medyada dolaşan seçim tutanağı yalan çıktı.
01 Nisan 2014
Paralel medyadan seçim manüplasyonu
Fethullah Gülen grubunun medya organı Samanyolu TV, Bugün TV, Kanaltürk ve Cihan Haber Ajansı seçimlerle ilgili yaptığı haberlerle manipülasyona sebep oldu.