Aykut ben sana demedim mi?

Yıldırım, önceki gün görüştüğü Kocaman'a sözlerini hatırlattı:"Ben sana demedim mi bu futbolcular bize yeter diye. Bak transfer yapan rakiplerimize ne haldeler"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2011 Güncelleme 18 Şubat 2011, 13:14
Aykut ben sana demedim mi?

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in ilk yarısını 3. sırada bitiren ve her teknik direktör gibi başkanından takıma bir kaç futbolcunun takviye yapılmasını isteyen Aykut Kocaman ile Başkan Aziz Yıldırım'ın arasında yaşanan diyalog teknik direktör Aykut Kocaman'a adeta bir "futbol dersi" niteliğindeydi..
Devre arasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan takıma ısrarla transfer isteyen Aykut Kocaman, başkan Aziz Yıldırım'ın "Transfere gerek yok. Ben bu oyunculara güveniyorum ve lig bu futbolcularla şampiyon olarak bitecek" sözleriyle transfere veto yemişti..

RAKİPLER TRANSFER YAPTI
Aradan geçen 1 ayda Fenerbahçeli futbolcularının ortaya koyduğu futbol Başkan Aziz Yıldırım'ı haklı çıkardı... Son 4 maçını kazanarak 2. sıraya çıkan ve şampiyonluğun en büyük adayı konumuna gelen F.Bahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın, önceki gün bir araya geldiği Kocaman'a "Ben sana demedim mi Aykut bu takıma takviye lazım değil diye.. Gördün mü!. Bak transfer yapan rakiplerimiz ne halde.. Galatasaray ve Beşiktaş 5, Trabzon 3, Bursa da 2 oyuncu aldılar da ne oldu" diyerek bu konuda haklı çıktığını Kocaman'a hatırlattı.


İşte Fener'in şampiyonluk tişörtü?

Santos coştu!

Lady Diana suikasti