Izgara Sebze Kulesi Tarifi

Malzemeler

1'er adet patlıcan, kabak, kırmızı biber, havuç
2 adet mantar
Sos için:
2 tutam fesleğen
Yarım çorba kaşığı kavrulmuş dolmalık fıstık
1 diş sarmısak
1 çay bardağı zeytinyağı
Bir tutam tuz, karabiber
Peynir için:
1 çorba kaşığı tulum peyniri
1 çorba kaşığı beyaz peynir
Yarım çorba kaşığı krema
Birer tutam taze kekik ve biberiye
Servis için:
Akdeniz yeşillikleri

Izgara Sebze Kulesi Yapılışı

Sebzeleri 1 cm kalınlığında doğrayın. Izgarada pişirin. Sos için verilen tüm malzemeyi mikserleyip sos hazırlayın. Sebzeleri kalıp yardımı ile kule şekline getirin. Peynir malzemesini de köfte kıvamına getirerek, oval şekilde hazırlayın. Kulenin üzerine koyarak orta ısılı fırına sokup çıkarın. Akdeniz yeşillikleriyle servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.