Taze Naneli Kurufasulye Tarifi

Malzemeler:
Yarım kg kurufasulye
1 demet nane
1 adet orta boy soğan
1'er tatlı kaşığı domates ve biber salçası
2 çorba kaşığı tereyağı
Yeteri kadar su, tuz
Taze Naneli Kurufasulye Yapılışı:
AKŞAMDAN ıslattığınız kurufasulyeleri süzüp kenara alın. Tereyağını eritip yemeklik doğradığınız soğanı hafifçe pembeleşene kadar kavurun. Üzerine domates ve biber salçasını ekleyin. 1 dakika birlikte kavurup fasulyeleri ekleyin. Üzerini geçecek kadar sıcak su koyup tuzunu ekledikten sonra pişmeye bırakın. Fasulyeler yumuşayana kadar pişirin. 3 dal naneyi kenara ayırıp kalanları irice kıyın ve yemeğe ekleyin. 5 dakika daha pişirip ocaktan alın. Ayırdığınız nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.