Enginar Kalbi Üzerinde Siyah Havyar, Ginseng ve Polen ile Tarifi

Malzemeler
4 adet enginar kalbi (konserve)
1 çorba kaşığı siyah havyar
1 çorba kaşığı saf polen
1 çorba kaşığı toz ginseng
1 adet yumurta
Bir tutam dereotu

Enginar Kalbi Üzerinde Siyah Havyar, Ginseng ve Polen ile Yapılışı

ENGİNARLARI temizledikten sonra ikiye bölün. Ortalarına siyah havyarı yerleştirin. Üzerine saf poleni ve ginsengi serpiştirin. Yumurtayı haşlayın. Akını ve sarısını ayrı ayrı rendeleyip havyarın üzerine gezdirin. Son olarak dereotu ile süsleyerek servis edin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.