Karnıyarık tarifi

Ev hanımlarının ramazan aylarında sofralarından eksik etmediği bir yemek daha; 'Karnıyarık'

Malzemeler:
5 adet patlıcan
300 gr. kıyma
3 kaşık tuz
1 bardak yağ
2 soğan
3-4 diş sarımsak
1 yemek kaşığı salça
4 adet domates
Maydanoz
Yapılışı: Patlıcanları alacalı soyun ve acısını almak için tuzlu suda bekletin. Patlıcanları kızartın. Daha sonra soğan, sarımsak ve kıymayı pişirin. Domatesi ilave edin.
Tencereyi ocaktan alın, kıyılmış maydanoz, tuz ve biberi ilave edip, karıştırın.
Tepsiye dizdiğiniz patlıcanların ortasındaki yarıkları genişleterek harcı doldurun. Hafifçe yağda kızarttığınız sivribiberleri üzerlerine yerleştirip süsleyin. Salçalı suyu üzerine dökün ve 180 derecelik fırında pişirin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.