Enginarlı Kuzu Eti

MALZEMELER:
400 gram kuşbaşı kuzu eti
16 adet konserve küçük enginar
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 adet orta boy soğan
3 diş sarmısak
Tuz, karabiber, biberiye
YAPILIŞI:
Zeytinyağını kızdırıp ince kıydığınız soğan ve sarmısakları tavaya alın. Eti de ekleyip birlikte soteleyin. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edip pişmeye bırakın. Etler yumuşayınca enginarları ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edip enginarlar pişince ocaktan alın. Biberiye ile süsleyerek servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.