Kievski

MALZEMELER:
200 gram tavuk göğsü
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı toz beyazbiber
1 çay kaşığı tarhun
1 çay kaşığı tuz
Bir buçuk çorba kaşığı kievski yağı
Kızartmak için: Sıvıyağ
Pane harcı için:
Yarım su bardağı un
3 adet yumurta
Yarım su bardağı galeta unu
YAPILIŞI:
Tavuk göğsünü et döveceği ile parçalamadan inceltin. Zencefil, toz beyazbiber, tarhun ve tuz ile harmanlayın.
Tavuk göğsünün ortasına kievski yağını yerleştirip rulo şeklinde sarın. Derin dondurucuda 2 saat dinlendirin.
Derin dondurucudan çıkardığınız tavuk göğsünü sırayla un, yumurta ve galeta ununda paneleyin. Kızdırdığınız
sıvıyağda 15 dakika pişirin. Daha sonra kağıt havlu üzerine alın. Ispanak püresi, patates salatası ve haşlanmış patatesle servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.