Meyveli Kanepeler Tarifi

Malzemeler

5 adet milföy hamuru
1 paket krema
4 çorba kaşığı tozşeker
Süslemek için:
Böğürtlen, Frenk üzümü, dağ çileği ve nane yaprakları

Meyveli Kanepeler Yapılışı

Milföy hamurlarını buzdolabından çıkarıp yarım saat bekletin. Yumuşayan hamurları tek tek merdaneyle açarak inceltin. Ortadan ikiye kesip her bir hamuru mekik kalıbına yerleştirin. Kabarmaması için hamura çatalla delikler açın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında hafif pembeleşene kadar pişirin. Kalıptan çıkarın ve soğutun. Diğer taraftan bir kasede kremayı tozşekerle katılaşana kadar çırpın. Kremayı buzdolabında 15 dakika bekletin ve sıkma torbasına doldurun. Mekik kalıplarının içine krema sıkın. Üzerlerini meyve ve nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.