Çipura Marin Tarifi

Malzemeler
1 adet çipura
Yarım su bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı hardal
1 su bardağı sıvıyağı
Yarım su bardağı elma sirkesi
1 çorba kaşığı tane karabiber
1 adet limon

Çipura Marin Yapılışı
ÇipuranIn filetosunu çıkarıp parmak uzunluğunda doğrayın. Filetoları limon suyunda 1 saat dinlendirin. 1 çorba kaşığı hardalı bir kaba alıp, 1 su bardağı sıvıyağı azar azar ilave ederek karıştırın. Daha sonra limon suyunu da yavaş yavaş ilave edip mayonez kıvamına gelene kadar karıştırın. En son sirkeyi ekleyip karıştırın. Filetoları limon suyundan çıkartıp sosla karıştırın. Tane karabiber ekleyip servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.