Kereviz Çorbası Tarifi

Malzemeler
2 adet kereviz
1 adet patates
2 adet havuç
2 diş sarmısak
1 adet soğan
1 çorba kaşığı mısırözü yağı
Yarım su bardağı light süt
Yarım çay kaşığı köri
1 tutam toz safran
6 su bardağı su

Kereviz Çorbası Yapılışı
Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış kereviz, patates, havuç ve ince kıyılmış sarmısağı bir tavaya alın. Yemeklik doğranmış soğan ve mısırözü yağı ilave edip sebzeler yumuşayana kadar kavurun. Kavrulmuş sebzeleri blenderden geçirin ve tencereye alın. Light süt, köri, safran, su ilave edin ve kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra tencereyi ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.