Un Çorbası

Malzemeler:
2 kaşık un
3 kaşık margarin
1 diş sarımsak
5-6 bardak et suyu
Tuz
Karabiber
Pulbiber

Yapılışı:
Margarini tencereye alıp eritelim.
Rendelenmiş sarımsağı ekleyip biraz çevirelim. Ardından unu ekleyip, kavuralım.
Kavrulan unun üzerine soğuk et suyunu ilave edip bir çırpıcı yardımıyla topaklanmasına izin vermeden karıştıralım. Kaynayıp kıvamını alınca tuzunu ve karabiberinide ekleyip ocaktan alalım. Çorbanız koyu olduysa biraz daha kaynar et suyu ya da su ekleyebilirsiniz. Damak tadınıza göre ayarlamanız mümkün. Servis etmeden önce üzerine tereyağında kızdırdığınız pulbiberide döküp sıcak olarak servis edelim.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.