İrmik Paneli Sebzeli Nuar

MALZEMELER:
4 adet ince dövülmüş nuar
İrmik pane için:
1 çay bardağı irmik
1 çay bardağı un
3 çorba kaşığı yoğurt
1 adet yumurta
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Garnitür için:
2'şer adet sivri biber,kırmızı biber ve kabak
2-3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı irmik
Tuz, karabiber, pulbiber
YAPILIŞI:
Etleri önce una bulayın. Daha sonra yoğurtla çırpılmış yumurtaya en son da irmiğe bulayın. Kızgın sıvıyağda önlü arkalı kızartın ve servis tabağına alın. Diğer yandan jülyen doğradığınız sebzeleri zeytinyağında 5 dakika soteleyin. Üzerine irmik, tuz, karabiber ve pulbiber serpin. 2-3 dakika daha soteledikten sonra kızarttığınız etle birlikte servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.