Kavut Tarifi

Malzemeler

2 su bardağı öğütülüp kavrulmuş buğday
1 su bardağı pekmez
1'er çay kaşığı muskat, karanfil (dövülmüş), tarçın
50 gram ince çekilmiş ceviz
Üzerine: İnce çekilmiş, kavrulmuş ceviz içi
Kavut Yapılışı


İyi öğütülüp kavrulmuş buğdaya, pekmezi ilave edin. Diğer malzemeyi de ekleyin. Bu şekilde karışım koyulaşacak ve şekil verilebilecek hale gelecektir. Hamuru dilediğiniz biçimde şekillendirin. Üzerini, ince çekilip kavrulmuş cevizle süsleyin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.