Vedat İnceefe

VEDAT İNCEEFE

Tarihi 29 Nisan 2013

Aslan'ın en kritik 3 puanı

Galatasaray adına son derece önemli bir deplasmandı Gaziantepspor deplasmanı...
Ezeli rakibi Fenerbahçe kaybedip Sarı-Kırmızılılar, kazandıkları taktirde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu ilan edeceklerdi. Ne var ki Galatasaraylı futbolcuların dün gece Antep deplasmanında sergiledikleri futbol açıkçası bu görüntüden uzaktı. Takımın üzerinde sanki 7 puanlık farkın rehaveti vardı.

İLK 45 UNUTULMALI!
Sarı-Kırmızılı futbolcuların özellikle ilk 45 dakikada performansları şampiyonluğunu ilan etmesine ramak kalmış bir takıma açıkçası hiç yakışmadı. İlk yarıda G.Saray'ın hemen hemen hiç tehlikeli atağının bulunmaması düşündürücüydü. Neyse ki ikinci yarı Binya'nın hatasından da olsa Burak Yılmaz'la bulunan golle 3 puan geldi.

SİVAS MAÇINA DİKKAT
Sarı-Kırmızılı futbolcular üzerlerindeki bu psikolojiyi teknik direktör Fatih Terim'in de katkılarıyla aşarak şampiyonluk için belki de son adım olacak Sivasspor'u yenerek bitime 2 hafta kala şampiyonluğu ilan edeceklerdir diye düşünüyorum. Yine de yoğun stres altında zor da olsa son derece önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran Sarı-Kırmızılı futbolcuları bu sütunlardan tebrik ediyorum.