Tarihi 30 Mart 2015

Oyuncuya göre kira

Sanatçı semti olarak bilinen Cihangir'i bilmeyen yoktur. Gittiğinizde her köşe başında, her restoranında bir ünlüye mutlaka rastlarsanız. Biliyorsunuz Cihangir'i Cihangir yapan orada oturan sanatçılarda olsa, en büyük pay magazin basınındır. Semt gazetecilerin o kadar uğrak yeri oldu ki, bir anda tüm Türkiye'nin tanıdığı bir semt oldu.
Tabii böyle olunca bir anda Cihangir'de emlak sektörü patladı. Cihangir'de Şener Şen, Hümeyra, Engin Günaydın, Kenan İmirzalıoğlu, Yetkin Dikinciler, Fikret Kuşkan, Olgun Şimşek, Hale Soygazi, Yelda Reynaud, Hande Yener, Güven Kıraç, Selçuk Yöntem, Deniz Türkali, Sinan Çetin, Teoman ve Ayşegül Aldinç gibi ismini yazamadığım onlarca sanatçı oturuyor.
Hal böyle olunca semtte kiralık ve satılık evlerde yüzde yüz artış yaşanmış. Nasıl mı? Mesela Kenan İmirzalıoğlu'nun Boğaz manzaralı oturduğu binaya yakın oturmak istiyorsanız. Önceleri 2500 dolar iken şimdi 4000 dolar ödemek zorundaymışsınız. Ve bunun gibi bir çok sanatçının oturduğu binalarda yüksek artışlar yaşanmış. Bunları ben değil, Cihangir'de emlakçılık yapan arkadaşım söylüyor. Mesela Yetkin Dikiciler geçtiğimiz gün yine Cihangir'den 800 bin liraya bir ev satın almış.
Yeni taşındığı binada kira 2 bin lira iken, Dikiciler taşındıktan sonra 2 bin beşyüz liraya kadar çıkmış. Anlayacağınız Cihangir'de emlak sektörünü oyuncular belirliyor.
***

GÜLŞEN DE KÜBA YOLCUSU

Şimdilerde kulağıma bir şey çalındı.
Biliyorsunuz Megastar Tarkan, geçtiğimiz haftalarda Küba'ya tatile gitmişti. Burada 10 gün kadar kalan Tarkan, Küba'nın bir çok tarihi şehrini gezip, kendini bir nevi meditasyona almıştı.
Albüm hazırlıkları içinde olan Megastar, Türkiye'ye döndükten sonra aranjörü Ozan Çolakoğlu'yla buluşmuş. Tabi bu buluşmanın gündem maddesi Tarkan'ın albümü kadar Küba olmuş. Megastar, o kadar beğenmiş ki, buluşmada anlata anlata bitirememiş Küba'yı. Böyle olunca da Çolakoğlu çok merak etmiş. Tarkan'dan gerekli notları almış. Bu arada Gülşen'le uzun süredir birlikte olan Ozan Çolakoğlu, sevgilisinin albümünde çekeceği klip mekanını nere olarak belirlemiş sizce. Tabii ki Küba… Çolakoğlu'yla, Gülşen önümüzdeki hafta Küba'ya giderek klip için yerler bakacakmış. Daha sonra ekibini çağıracak olan Gülşen, uzun süre sonra klibini ilk kez yurt dışında bir ülkede çekecekmiş. Tabii bunda Tarkan'ın payı büyük… Bir bakarsınız Megastar da yeni albümünde olacak bir şarkının klibini burada çeker. Kim bilir.

***

ARKADAŞIMIN AŞKISIN

Oyuncu Hande Doğandemir ile meslektaşı Engin Öztürk bir ay önce sarmaş dolaş görüntülenmişti. İlişkilerinin ilk haftasında yakalanan ikiliden Engin Öztürk'ün, bir dönem oynadığı 'Muhteşem Yüzyıl' dizisindeki rol arkadaşı Okan Yalabık'la arası açılmıştı.
Bildiğimiz gibi Doğandemir ile Yalabık uzun süre büyük bir aşk yaşamış kısa bir süre önce ilişkilerini bitirmişti.
Daha bir ay geçmeden Hande Doğandemir'in, Engin Öztürk ile aşkı ortaya çıkınca tüm oklar Öztürk'e döndü. Çünkü Engin'in yakın çevresi "arkadaşının aşkını kaptın" hemen ayrıl baskısı yapmış. Bu baskıya dayanamayan Engin Öztürk yolun
başında ayrılık kararı almış.

HAFTANIN FİLMİ:
Bizim Hikaye
HAFTANIN DİZİSİ :

Karagül
HAFTANIN MEKANI :

Cahide Salonika
HAFTANIN RESTORANI :

Tarabya Bahçe
HAFTANIN GÜNDEMİ :

Wesley Sneijder'in Türkiye'ye attığı golden sonraki bebek sevinci...