Tarihi 23 Mart 2015

Sinan'dan Ebru'ya mesaj

Sürpriz başlayan aşkları ne kadar konuşulduysa, ilişkilerinin bitişi de bir o kadar konuşuldu. Ebru Şallı ile Sinan Akçıl aşkından bahsediyorum. Biliyorsunuz son bir haftadır Ebru ile Sinan'la yatıp kalkıyoruz. Eee magazinin en önemli isimleri olunca, bu kadar gündemde olmaları da doğal… Biliyorsunuz 2 hafta önce Ebru Şallı, arabasının içinde ağlarken görüntülenmişti.
Şallı o anki görüntüsü için "Yok, ağlamadım size öyle gelmiş. Hayat çok güzel, her şey yolunda" cevabını verse de Sinan ile ilişkisini bir hafta sonra bitirdiğini açıklamıştı. Hal böyle olunca magazin kulisleri hareketlendi.
Herkes ayrılığın nedenini araştırırken, Takvim magazin servisi bombayı patlattı. Ayrılık nedeni Sinan Akçıl'ın sevgilisi Ebru Şallı'yı şarkıcı Ayşe Özdemir ile aldatmasıydı. Gazetemizin yaptığı bu haber bütün internet sitelerinde çokça konuşuldu.
Ayrılık sonrası iki taraf da suskun kalmayı tercih ediyor. Şimdi sıkı durun ikili hakkında kulağıma yine çok konuşulacak bir haber geldi. Geçtiğimiz akşam Sinan Akçıl, eski sevgilisi Ebru Şallı'ya mesaj atmış… Aklınıza hemen "Sinan pişman oldu", "Özür mü diledi?" iddiaları gelebilir. Ama yok öyle bir şey...
Sinan Akçıl, geçtiğimiz gün dünyaca ünlü bir hamburgerciye gitmiş. Burada hamburger yerken fotoğrafını çekip altına şunu notu düşmüş: "İki senedir yiyemediğim şeyi yapıyorum." Ve notla birlikte fotoğrafı Ebru Şallı'ya mesaj olarak göndermiş. Spora olan düşkünlüğüyle ve instagram'da paylaştığı pilates videolarıyla bilinen Şallı, spor tutkusunu Akçıl'a da aşılamıştı.
Anlayacağınız ayrılık Sinan'ın diyetinin de bozulmasına neden olmuş.
***

24 SAAT MAGAZİN
Aktüel ve magazin haberleriyle Türkiye'deki en iyi internet siteleri arasında yer alan Uçankuş, geçtiğimiz aylarda büyük bir atılım gerçekleştirerek TV sektörüne adım atmıştı. Her geçen gün büyüyen Uçankuş TV, kısa zaman içinde sektörde adına yakışır bir yer edindi.
Ünlü yapımcı Can Tanrıyar'ın iki oğlu Oğulcan ve Anılcan'ın başında olduğu kanal, 24 saat magazin yayını yaparak bir ilke imza attı.
Türkiye'de eşi ve benzeri olmayan bir şekilde tüm gün canlı yayın yapan ve tüm aktüel haberleri anında seyirciyle buluşturan Uçankuş TV'de 1998 yılından itibaren günümüze kadar tüm magazin olaylarını izleyebilirsiniz.
Bildiğiniz gibi Can Tanrıyar'ın, Televole'yle başlattığı Pazar Keyfi'yle devam eden magazin portalının bugünkü konumunu düşünürsek, Tanrıyar'a teşekkür etmemek elde değil. Daha izlemeyenler için söylüyorum. Bir ara mutlaka Uçankuş'a bir göz atın derim…

HAFTANIN ENLERi
HAFTANIN FiLMi: Son Mektup
HAFTANIN DİZİSİ : Racon Ailem İçin
HAFTANIN MEKANI : Scotch Maçka
HAFTANIN RESTORANI : Salomanje Nişantaşı
HAFTANIN GÜNDEMİ : Hugh Jackman'ın gösterisinin iptal olması.

GÜNÜN SÖZÜ :
Düşmanından çok dostundan sakın! Çünkü dostluk biterse; sana nasıl zarar verebileceğini en iyi dostun bilir. "Bob Marley"