Tarihi 29 Aralık 2014

Seren'den sert yanıt

Biz onu bir döneme damgasını vurmuş Yeşilçam'ın efsane ismi Öztürk Serengil'in kızı olarak tanıdık.
Babasının ünlü olmasına rağmen kendi ayakları üstünde durarak hem oyunculuk yaptı hem de şarkı söyledi. Kendine has bir tarzı var. Kimseyi takip etmiyor. Ne yapsa olay oluyor, ne söylese günlerce konuşuluyor. Zaten siz de bu yazılanlardan sonra kim olduğunu anlamışsınızdır. Tabii ki Seren Serengil'den bahsediyorum.
Duyduğuma göre 2015 yılına bomba gibi geliyormuş.
Yeniden sabah kuşağında ekranlarda olacakmış. Bir süre önce bir televizyon kanalında program yapan Serengil, bazı nedenlerden dolayı ayrılmıştı. Ünlü sanatçı geçtiğimiz gün de büyük olaylar yaşanan ve kanal değiştiren 'Bu Tarz Benim' yarışma programından teklif almış. Show TV'nin yöneticileri geçtiğimiz gün Seren Serengil'e, İvana Sert'ten boşalan jüri üyeliğini teklif etmiş. Fakat kulağıma gelenlere göre Serengil, toplantıda tarihe geçecek şu lafı söylemiş: "Benim yerime İvana Sert gelebilir fakat ben İvana'nın yerine gelmem" Ünlü sanatçı başka bir kanalla anlaşmış bile.
2015 yılında sabahları Seren Serengil ile uyanacakmışız benden söylemesi.
***


YILBAŞINDA BORCU BİTİYOR
Popçu Serdar Ortaç'ın son zamanlarda maddi sıkıntı çektiğini bilmeyen yoktur.
Borçları yüzünden Gayrettepe'de bulunan bir taşınmazını 4.5 milyon liraya satışa çıkartan Ortaç, binayı satamayınca bazı borçlarını ertelemek zorunda kalmış. Neyse ben size başka bir olayı yazıyorum. Serdar Ortaç'ın kumara olan düşkünlüğünü biliyorsunuz. Bu yolda milyonlarca lira kaybeden Serdar Ortaç, 2010 Şeker Bayramı'nda Kıbrıs Cratos Otel'in kumarhanesinde bir servet kaybederek otele borçlanmıştı.
O dönem borcunu ödemek için 10 konserlik anlaşma yapan Serdar Ortaç, son konserini yılbaşı gecesi düzenleyecek. Böylece ünlü popçunun otele olan bütün borcu bitiyormuş.
Ortaç, verdiği bir röportajında "Pişmanım ama son pişmanlık işe yaramıyor. Kumarda hem maddi hem de manevi anlamda servet kaybettim, herkese ibret olsun insanlar alın terini kumarla heba etmesin" demişti. Bakalım inşallah başkalarına akıl veren Serdar Ortaç'ın kendisi de akıllanmıştır.
***


HABER AYIRDI
Şu sıralar cezaevinde bulunan Deniz Seki hakkında birçok haber okuyorsunuz. Birçok ünlüden büyük destek gören Seki'yi eski sevgililerinden futbolcu Ali Turan'ın ziyaret etmek istediği ortayı çıkmıştı. Bu haber günün konusu olmuştu. Fakat böyle bir şey yokmuş. Şimdilerde Konya'da top koşturan ünlü futbolcu, menajer Rana Altıntaş ile birlikteymiş. Hatta evlilik hazırlıkları yapan ikilinin arası Seki haberleri yüzünden açılmış. Böyle bir şeyin olmadığını ispatlayan Ali Turan, sevgilisiyle zar zor da olsa barışmış.

HAFTANIN ENLERİ
HAFTANIN FiLMi: Exodus: Tanrılar ve Krallar
HAFTANIN DİZİSİ : KERTENKELE
HAFTANIN MEKANI : Gaspar Karaköy
HAFTANIN RESTORANI: Hardal Ataköy Marina
HAFTANIN GÜNDEMİ: Serdar Ortaç'ın Günah Çıkarması