Tarihi 19 Aralık 2014

Evlilikleri çatırdıyor mu?

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, hayatını iki sene önce Kemerburgaz'daki evinde yapılan sade bir nikah töreni ile hayatını diş hekimi Emek Saran ile birleştirdi. Önceki evliliklerinden birer çocukları bulunan ikiliden, Saran hakkında geçtiğimiz ay şok bir haber gündeme gelmişti. 1 buçuk yıl önce tiroid kanseri teşhisi konulan işadamı, tedaviler sonucunda bu hastalığı atlattı.
Sadettin Saran, bir basın açıklamasıyla hastalığı tamamen yendiğini de duyurmuştu.
Spor ve magazin basınının yakından tanıdığı isim olan Saran'a hastalığı yenmesinde en büyük destek eşi Emek Saran'dan gelmişti. Saran ile eşi hakkında kulağıma şimdi ise şok bir haber geldi. İkilinin evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşıyormuş. İlk başta duyunca çok şaşırdım ama yaptığım araştırmalar sonucunda aralarının limoni olduğunu öğrendim. Hemen 'evi ayırmışlar' ya da 'boşanıyorlar' diye düşünmeyin.
Şimdilik böyle bir şey yok. Saran ve Külür çocukları ile birlikte yine aynı evde yaşıyorlar. Duyduğuma göre aralarındaki anlaşmazlıkları çözmek için profesyonel yardım alıyorlarmış. Yani anlayacağınız evliliklerini kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlarmış. İnşallah en kısa zamanda sorunlarını çözüp eski mutlu günlerine geri dönerler.
***

KÜRTÇE İÇİN MARDİNLİ OLDU
Bir süredir ekranlardan uzak duran Berrak Tüzünataç, aşk haberleri ile gündemden düşmüyordu. Cihangir'in yaramaz kızı olan Tüzünataç, şimdilerde Mardin'e taşınmış. Zaten instagram hesabından da güzel oyuncu günlerdir Mardin'den fotoğraf paylaşıyordu. Benim de dikkatimi çekti ufak bir araştırma yaptım. "İstanbul neresi, Mardin neresi?" dediğiniz duyar gibiyim. Şimdi aklınıza "Berrak da mı Tükenmişlik Sendromu'na yakalandı?' sorusu gelebilir. Bu öyle bir şey değil. Ünlü oyuncu, İranlı Kürt yönetmen Shahram Alidi'nin yeni filmi için bir süredir Mardin'de kalıyormuş. Daha çekimler başlamamış ama Berrak Tüzünataç, Mardin'e Kürtçe öğrenmek için gitmiş.
Filmde bir Kürt kızını canlandıracak olan güzel oyuncu, 25 gündür Kürtçe dersleri alıyormuş. Ders sonrası Mardin sokaklarına çıkıp orada yaşayan insanlarla Kürtçe konuşarak dilini geliştiriyormuş. Üç kız arkadaşın hikayesinin konu alındığı filmde Berrak, hayatında ilk defa bir Kürt kızını canlandıracakmış. Çekimlerin başlaması ile birlikte 2 ayda daha Mardin'de kalacak olan Tüzünataç'ın, oynayacağı film 'Cannes Film Festivali'ne de gönderilecekmiş.
***

HANDE'NİN KREDİSİ PATLAMIŞ
Ünlü oyuncu Hande Ataizi, Eylül 2012'de ABD'li gazeteci Benjamin Harvey ile evlenmişti. Bu evliliğinden Aslan Leon isminde bir oğlu olan Ataizi, şu sıralar maddi sıkıntı içerisindeymiş. Yıllardır birçok dizi ve filmde başrol oynayan ünlü oyuncu, şimdiye kadar kazandıklarını har vurup harman savurmuş. Lüks bir hayat süren Hande Ataizi, kazandığı milyonlarca lirayı gece gezmelerinde ve tatillerde harcamış.
Duyduğuma göre ise şimdi kafasını taşlara vuruyormuş. Daha önceleri Cihangir'de kirada oturan Hande Ataizi, evlendikten sonra 1.5 milyon dolara Nişantaşı'nda bir daire satın aldı. Ataizi, bu dairenin ücretinin yarısını peşin ödemiş. Diğer yarısı içinse banka kredisi kullanmış. Özel bir mimarla da anlaşan ünlü oyuncu, dairesinin dekorasyonu içinse 20 bin Euro harcamış.
Çocuğuna bakmak için gelen teklifleri geri çeviren Hande Ataizi, anne olduktan sonra da hiçbir projede yer almadı. Atalarımızın bir lafı vardır; 'Hazıra dağ dayanmaz diye'... Hande Ataizi de şu anda tam bu durumdaymış. Duyduğuma göre ünlü oyuncu, evin kredisini şu sıralar ödemekte zorlanıyormuş. Gururlu bir kadın olan Hande Ataizi'nin maddi sıkıntı içerisinde olduğunu kimseye söylemeyeceğini onu tanıyanlar iyi bilir. Belki bu yazıyı kaleme aldım diye bana kızabilir ama ben yine de
'Yapımcılara duyurulur' diyeyim...