Tarihi 8 Kasım 2014

Yatırıma ana danışman

Türkiye'nin en çok kazanan futbolcuları arasında yer alan Burak Yılmaz, Haziran ayında çocukluk aşkı İstem Atilla ile sürpriz bir şekilde evlenmişti. Birçok futbolcunun aksine kazandığı parayı har vurup harman savunmayan Burak Yılmaz'ın en büyük şansı annesi Belgin Hanım'mış. Her yıl milyonlarca lira kazanan futbolcunun gelirini anne Belgin Yılmaz yönetiyormuş. Antalya ve İstanbul'da ev ile dükkanlar alan Belgin Hanım, en son Fulya'da bir rezidans daire almış. Bunun için 2.5 milyon Türk Lirası ödeyen Belgin Hanım, çocuklarının geleceğini garanti altına alıyormuş. Futbolcuların kazandığı paralar her dönem en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Futbol oynadıkları dönemlerde milyonlarca lira kazanan yıldız isimler, görkemli hayatla tanışmalarından hemen sonra hem kendilerini hem de paralarını kaybederler. İstisnalar kaideyi bozmasa da bu genel olarak böyle olmuştur. İstisnalar ise Burak Yılmaz'ın annesi Belgin Hanım gibiler oluyor… Bravo Belgin Hanım'a…

İKİNCİ BAKICI

İşadamı İzzet Özilhan'ın eşi Yasemin Ergene, evlendikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Evliliğinden 3 yaşında Emine ve 1 yaşında Ela isminde iki çocuğu olan Ergene, uzun bir süre sonra iş hayatına geri dönme kararı almış. Dünyaca ünlü çocuk giyim markası Carter's Türkiye mağazalarının başına geçen geçen Yasemin Ergene, artık çok mutluymuş. Çalışmak istediğini her fırsatta eşi İzzet Özilhan'a dile getiren Ergene, sonunda eşinden çalışma iznini kapmış. Fakat çalışma karşılığında iki tane bakıcı tutmuş. Eşinin de onayını alan Yasemin Hanım işyerindeyken çocuklarını özel eğitimli iki bakıcıya teslim ediyormuş.

CAN'I SIKILDI

Manken Didem Soydan ile şarkıcı Can Bonomo bir süredir büyük bir aşk yaşıyordu. Biliyorsunuz bu iki isim de Cihangir'de oturuyor. Sevgililer geçtiğimiz gün Cihangir'de kafelerin olduğu işlek caddede tartışmaya başlamışlar. Herkesin gözünün önünde tartışan ikili, daha sonra sorun yokmuş gibi birlikte yollarına devam etmişler. Fakat konuşulanlara göre bir süredir araları limoni olan ikilinin, bu tartışma ile aralarındaki gerginlik doruğa çıkmış. İki sevgili de bu tartışma sonrası ayrılık kararı almış. Şimdilerde ikiliyi arkadaşları barıştırmaya çalışıyormuş.


GÜNÜN SÖZÜ:

"Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun." [Che Guevara]