Tarihi 28 Ekim 2014

Tolgahan'ın babası yoğun bakımda

Geçtiğimiz haftalarda Amerika'da kız kardeşi Nil'le birlikte talihsiz bir şekilde trafik kazası yapan Tolgahan Sayışman, ölümden dönmüştü. Kendi kullandığı aracın cip olması sayesinde ufak yaralarla kurtulan Sayışman hakkında devlet malına zarar verdiği gerekçesiyle dava açılmıştı.
Los Angeles yasalarına göre yurt dışı çıkma yasağı konulan ünlü oyuncu için ABD'de bulunan basketbolcu Hidayet Türkoğlu avukatını görevlendirmişti. Daha sonra yapılan işlemler sonucu yasak kalkmış ve Sayışman Türkiye'ye dönmüştü. Yarın davanın ilk duruşmasına katılmak için Amerika'ya gitmesi gereken Sayışman'ın yakasını talihsizlikler bir türlü bırakmıyor. Yakışıklı oyuncu geçtiğimiz gün bir şok daha yaşadı.
Tolgahan Sayışman, aniden fenalaşan babası Haluk Sayışman'ı hastaneye kaldırmış. İki gün yoğun bakımda kalan Haluk Bey'in sağlık durumu şimdilik iyiymiş.
Son zamanlarda büyük badireler atlatan ünlü oyuncuya geçmiş olsun diyorum...
Umarım baba Sayışman da en kısa zamanda sağlığına kavuşur....

***

CUNDA'YA YERLEŞTİ

Uzun süredir ne sesi çıkıyor ne de bir yerde gözüküyor. 80'li ve 90'lı yılların efsane mankenleri arasında yer alıyordu.
Önceleri birçok projede yer almasına rağmen son zamanlarda kabuğuna çekildi. 'Kim?' diye sorduğunuz duyar gibiyim.
Tabii ki Atilla Saral'dan bahsediyorum.
Geçtiğimiz gün bir arkadaşımla konuşurken Saral'ı sordum. Çünkü ikimizin ortak arkadaşlarından...
En son Kemerburgaz'da bir restoran açmıştı. Fakat onu da kapatmış.
Arkadaşım dediğine göre Balıkesir'e yerleşmiş. Balıkesir'in ünlü beldesi Cunda'da balık restoranı açmış. Kendi restoranının başında durup bizzat kendi ilgileniyormuş.
Zaten Cunda ufak yer. Eğer yolunuz düşerse Atilla Saral'ın balıkçına mutlaka uğrayın derim...

***

İŞ KADINI OLDU
Türkiye'nin en seksi kadınları arasında gösterilen Tuğçe Özbudak şimdiye kadar hem dizi hem de yarışma programlarının aranan isimlerinden oldu. Birçok projede yer alan Tuğçe, şimdilerde farklı bir heyecan yaşıyormuş. Benim de çok sevdiğim arkadaşlarımdan biri olan güzel sunucu, Bağdat Caddesi'ne bir giyim mağazası açıyor.
Filmlerden ve dizilerden kazandıklarını bu mağazaya yatırıp ticarete atılan Özbudak,'ı tanıyan biri olarak bu işin altından başarılı bir şekilde kalkacağına eminim. 'Tunccıness Boutique' isimli mağazasının açılışını bugün gerçekleştirecek olan ünlü sunucuya şimdiden 'Hayırlı olsun' diyorum.

***

KANKALARIN GERGİN GECESİ
Çok yakın arkadaş olan Ceylan Çapa ile Eliz Sakuçoğlu'nun arasına şu sıralar kara kedi girmiş. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, sosyal paylaşım sitelerinde birbirlerinin fotoğraflarını paylaşan ikili, geçtiğimiz gün tartışıp küsmüş.
Her arkadaş arasında ufak çaplı tartışmalar olabilir. Ceylan ile Eliz'inki de öyle. Eliz'in suçu sadece arabulucu olmakmış. Nasıl mı? Geçtiğimiz gün Ceylan ile Eliz bir mekana eğlenmeye gitmiş. Bu kulüpte de Ceylan'ın küs olduğu ama Eliz'in arkadaş olduğu bir isim varmış. Bu isimle Ceylan Çapa'yı barıştırmak isteyen Eliz Sakuçoğlu ortamı bir anda germiş. Çünkü barışmak istemeyen Ceylan, Eliz'e tepki göstermiş.
Sakuçoğlu da karşılık verince ikili arasında ufak bir gerginlik olmuş.
Sıkı dostlar o günden beri de konuşmuyormuş. Anlayacağınız aralarındaki sorun incir çekirdeğini doldurmayacak kadar basitmiş. İkiliyi, yakında bir davette yine kol kola görürseniz hiç şaşırmayın...