Tarihi 10 Ekim 2014

Demirören'e sürpriz

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören, şu sıralar büyük bir organizasyon için hummalı bir çalışma içinde.
Revna Hanım, son zamanlarda sıkıntılı günler geçiren Yıldırım Demirören'e biraz moral vermek için ona unutulmaz bir doğum günü partisi planlıyormuş. Sürprizi bozdum diye Revna Hanım kızacak bana ama bunu duyup da yazmazsam olmazdı.
17 Ekim'de Kemer Country'deki evlerinde görkemli bir davet vermeye hazırlanan Revna Hanım, partiye sadece yakın aile dostlarını davet ediyormuş.
50 kişilik bir davetlinin katılacağı doğum gününde ne gibi sürprizler olacak şimdiden merak ettim. Artık o detayları da 17 Ekim akşamı öğreniriz. Nasıl olsa cemiyet hayatında herkes instagram'da her anını paylaştığı için, Revna Hanım paylaşmasa da her detayı görebileceğiz.
Bu arada 50. yaşına giren Yıldırım Demirören'e ilk sürprizi Milli Takım oyuncuları yapmış.
Çek Cumhuriyeti ile oynanacak Milli maç nedeniyle kampta olan oyuncular Demirören'in hem doğum gününü kutlamış, hem de maçı kazanacaklarını söyleyip doğumgünü hediyesini galibiyet olarak belirlemişler.

***

CENK EREN SUNAR:

MY CABARET
Yıllardır sahnelerin aranan ismi olan Cenk Eren, kazandıklarını yine kendisinin sahne aldığı mekanları açarak yatırıma dönüştürmüştü.
Harbiye'de bir gece kulübü açan Eren, daha sonra burayı devrederek kendisinin sahne aldığı 'My Pavyon'u açtı. Burayı kapatan Eren'in her hafta dolu olan bu mekanı neden kapattığını anlamadım. Ufak bir araştırma yaptım, meğer Cenk Eren "Tedbil-i mekanda ferahlık vardır" diyenlerdenmiş. Yeni projeleri ile bomba gibi bir hazırlık yapıyormuş.
Eğlence sektörünün öncüsü BVS Group ile yeni bir markayı hayata geçirmeyi planlıyormuş.
Yılladır en önemli isimleri mekanlarında ağırlayan Eren, şimdilerde yeni mekanının dekorasyonuyla yakından ilgileniyormuş.
Eren, "Etiler'de MY Cabaret' ismindeki mekanının 11 Ekim'de açılışını gerçekleştirecekti. Fakat dekorasyonu beğenmeyince, baştan aşağı bütün mekanı değiştirmiş. Hal böyle olunca da açılışı 18 Ekim tarihine ertelemek zorunda kalmış.
Her yaptığı işte başarılı olan Eren'in yeni mekanını herkes gibi ben de çok merak ediyorum.

TEKRAR BİR ARADALAR

Birliktelikleri ortaya çıktığı zaman çok konuşulmuştu. Aralarındaki yaş farkı hep sorun olarak gösterildi. İki isim de cemiyet hayatının önde gelen ailelerine mensup. Biri Aysun Kibar diğeri ise Ali Çapa...
Aralarındaki 18 yaş farkına rağmen 2012 yılında başladıkları aşklarına Çapa Ailesi karşı çıkmış hatta anne Gülşen Çapa bu ilişkiyi kesinlikle istememişti. İkili, birlikteliklerini bir süre önce noktalamıştı.
Uzun süredir ortalarda gözükmeyen ikili, geçtiğimiz gün tekrar bir araya gelmiş. İkili, ilişkilerine kaldıkları yerden devam mı ediyor yoksa eski dostlukları gereği mi bir araya geldiler bilmiyorum ama bu aşk, sosyetede hâlâ gündem konusu diyebiliriz...

***

ŞİKAYETİM VAR

Merhaba Ufuk Bey.
İsmini çok duyduğumuz için merak ettiğimizden geçtiğimiz gün arkadaşlarımla Etiler'deki Nusr-et'e gittik.
Mekandan içeri girdiğimiz andan itibaren çok iyi karşılandık. Yerimize oturduk ve siparişlerimizi verdik. 3 kişi gittiğimiz mekanda, bir tane kafes, iki tane lokum ve salata, yanında da içeceklerimizi söyledik. Her şey güzeldi; ta ki hesap gelene kadar.
Gece sonunda hesabı istediğimizde önümüze 720 lira gibi bir fiyat geldi. İlk başta inanmadık ama gerçekten bu kadardı.
Askeri ücretin 890 lira olduğu bir ülkede, 3 kişi yemek yiyorsunuz ve 720 lira gibi hesap ödüyorsunuz. Nusr-et gibi bir yerin bu kadar pahalı olabileceğini tahmin etmemiştik.
Bu da bize ders oldu zaten...
Teşekkürler Bilge Nur Erdoğan