Tarihi 6 Ekim 2014

Kocasıyla komşu oldu

Gülben Ergen ile Erhan Çelik çiftinin sürpriz evliliklerini ilk kez gazetemiz Takvim'de okumuştunuz.
Şirince'de bir konakta dünyaevine giren Gülben Ergen ile Erhan Çelik ikilisinin evliliklerinin yankısı hâlâ sürüyor. Her gün yeni bir fotoğraf karesi, her gün yeni bir aşk mesajı yayınlıyorlar. Yılın olay çifti Ergen ve Çelik, evlenmeden önce Umre'ye gitmişlerdi. Şimdi ise balayı yerine Hac ziyaretine gittiler. Gülben'in ilk evliliğinden Atlas, Ares ve Güney isminde 3 çocuğu vardı. Çocuklarıyla yaşayan Ergen, Erhan Çelik ile evlendikten sonra nerede ve nasıl yaşayacakları konusunda karar verememişti.
Fakat bu durumu geçtiğimiz gün çözmüşler. Ünlü sanatçı İstinye'de bir sitede oturuyor. Yıllardır oturduğu evden taşınmak istemeyen Gülben Ergen, eşini kendisine kapı komşusu yapmış. Nasıl mı?
Ünlü sanatçının oturduğu dairenin yan tarafındaki daireyi Erhan Çelik kiralamış.
Çelik bu eve taşınmış. Yani anlayacağınız taze evliler, kapı komşusu olmuş. Böylece ev sorunu ortadan kalmış. En büyük sorunlarını çözen ikiliye ben de mutluluklar dilerim.

***

YİNE Mİ AYRILIK?

4 yıllık bir flört döneminden sonra 2008 yılında muhteşem bir düğünle evlenen Çağla Şikel ile Emre Altuğ çiftine son aylarda nazar değdi.
Evlendikleri günden itibaren haklarında ayrılık dedikoduları çıkan Çağla Şikel ile Emre Altuğ arasında bir türlü sular durulmuyor. Yaz döneminde ayrılacakları konuşulan ikili, daha sonra İzmir sokaklarında gazetecilere el ele poz vererek ayrılık iddialarını yalanlamıştı. Fakat Şikel ve Altuğ'un araları bu sıralar yine limoniymiş.
Onlar belki bu yazıyı okuyunca bana kızacaklar.
Belki de "Boşanalım da hepiniz kurtulun" diyecekler. Fakat onlara çok yakın bir arkadaşımdan aldığım bilgilere göre; bu sefer durum ciddiymiş. Çağla Şikel geçtiğimiz gün çoçukları Kuzey ve Uzay'ı alıp Bodrum'a tatile gitmiş. Bayram olmasına rağmen Bodrum'daki evlerinde tatil yapan Şikel'e, Altuğ eşlik etmemiş.
Ünlü şarkıcı bayramın 1. gününü; anne ile babasının yanında memleketi Niğde'de geçirmiş. İkinci günü ise Çeşme'deki işlettiği otelin başındaymış.
Çiftin, bayramın 1. ve 2. günü gibi bu kadar önemli bir zamanda ayrı olmaları benim de kafamı karıştırdı. Hal böyle olunca ikiliyi, bu olayı doğrulatmak için aradım.
Fakat hem Çağla Şikel'in hem de Emre Altuğ'un telefonları kapalıydı. Kavgaların ve küslüklerin bittiği bu önemli günlerde bir ayrılığın olması bizler kadar sevenlerini de üzer. İnşallah en kısa zamanda barışır mutlu günlerine geri dönerler...

BAYRAMIN TOP MEKANLARI
1- Pizza Emirgan / Emirgan La Boom'un yan tarafında açılan Emirgan Pizza'nın içindeki 'Gizli Kalsın', şimdilerde en popüler mekanlardan. Bayramda da en çok konuşulan kulüplerin arasında yer alıyor. Bu yüzden birinci konumda.

2- Lucca / Bebek Bu sene 10. yılını kutlamaya hazırlanan Lucca, her zamanki gibi müşteri kalitesi ve kokteyleri ile konuşulmaya devam ediyor.
Bayramda da Bebek müdavimlerinin en gözde konumunda.

3- Fenix / Etiler Yaz dönemini sakin geçiren mekan, kış dönemine hızlı girdi. Şu sıralar adından sıkça söz ettiriyor.

4- Sunset / Ulus Muhteşem manzarası ve mönüsü ile yıllardır en iyi restoranların başında yer alan Sunset, yemek keyfinin yanında 'Sunset Grill & Bar'daki eğlencesi ile vazgeçilmez mekanlar arasında.

5- Zilly Pera / Beyoğlu Geçtiğimiz kışa damgasını vuran Zilly Pera, yenilenen dekorasyonuyla bu sezona da bomba gibi girdi. Zafer Köseoğlu, Ataberk Oral ve şarkıcı Arto'nun sahibi olduğu mekan muhteşem Salı partilerinin de startını verdi.

6- Colonie / Karaköy
7- Ulus 29 / Ulus
8- XLarge / Maslak
9- Eelence / Beyoğlu
10- Biber / Nişantaşı



GÜNÜN SÖZÜ:
"Ateşi daima su ile korkuturlar fakat suyu hiç ateşle korkutabilirler mi?"
(Mevlana)