Tarihi 22 Eylül 2014

Başak aşkı devam!

Yaz başında aşk yaşamaya başladığı modacı Başak Dizer ile mutlu bir birlikteliği olan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un şu sıralar morali bir hayli bozukmuş. "Kurt Seyit ve Şura'' dizisinin çekimleri nedeniyle yoğun bir tempoda çalışan ünlü oyuncu, diziden arta kalan zamanlarında da spor yapıyor.
Kıvanç, spor sonrası yorgunluğunu da Ulus'taki evinde atıyormuş. Kısa süre önce Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un ayrılık dedikoduları konuşulmaya başlandı. Uzun zamandır birlikte görülmeyen ikilinin ayrılık söylentisi ise; Dizer'in verdiği davete Tatlıtuğ'un katılmaması ile alevlendi. Benim de bu ayrılık iddiaları kulağıma gelince ufak bir araştırma yaptım.
Yakışıklı oyuncu, sette olduğu için perşembe günü gerçekleşen davete katılamamış. Çekimler geç saatlerde bitince, Kıvanç da davete gidememiş.
Sevgilisinin gönlünü almak isteyen Kıvanç, Başak Dizer ile Etiler'de bir restoranda romantik bir akşam yemeği yemiş. İkili daha sonra keyifle evlerine gitmiş. Yani anlayacağınız ayrılık iddiaları boş çıktı.
Dedikoduculara duyurulur…

***

HEM SEVİMLİ HEM KISKANÇ
Özcan Deniz,
yeni filmi 'Sevimli ve Tehlikeli' için kamera karşısına geçtiği Ayça Ayşin Turan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sevgilisi için çekimlerin yapıldığı Asos'da butik otel bile kapatan Deniz'in keyfi yerindeydi. Fakat duyduğuma göre son dönemde ikilinin arası biraz limoniymiş.
Artık kıskançlık mı diyelim yoksa Özcan Deniz'in daha önceden yaptığı çapkınlıklar mı bilinmez ama ilişkilerinde durum çok parlak değilmiş. Maslak'ta lüks bir sitede oturan Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile sitenin içindeki bir markete alışverişe gitmiş. O sırada da aynı markette daha önceden tanıştığı bir kız arkadaşı ile karşılaşıp, koyu sohbette dalan Deniz, sevgilisini kızdırmış.
Kıskançlık krizine giren Ayça Hanım, marketi terk etmiş. Bu duruma şaşıran Özcan Deniz tam gaz evinin evinin yolunun tutmuş. Ünlü olmak zor iştir.
Hem de İstanbul'un göbeğinde kalabalık lüks bir sitede oturuyorsan. Çünkü oradaki binlerce kişiyle komşu olup, tüm gözleri üstüne çekiyorsun. Bu durumda da fazla yapacak bir şey olmuyor. Ayça'nında daha anlayışlı olacağını düşünüyorum. Belki bu satırları sizler okurken hatasını telafi etmiştir bile…

***

Point Blank başlıyor

Dünya genelinde 70 ülkede 84 milyonun üzerinde kişinin online olarak oynadığı bilgisayar oyunu Point Blank'in, Bu yılki şampiyonası Türkiye'de yapılacak.
27-28 Eylül tarihlerinde Lütfi Kırdar'da gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası halkın katılımına da açık olacak.
Toplam 5 günlük etkinliğin 2 gün sürecek şampiyona ayağında ziyaretçiler, oyuncular, mühendisler ile yerli ve yabancı medya mensuplarından oluşan yaklaşık 1.500 kişi İstanbul'da ağırlanacak.
Güney Kore, Tayland, Endonezya, Rusya, Brezilya, Latin Amerika, Malezya, Singapur, Kuzey Amerika ve Filipinler'den de takımların katılacağı şampiyonada tabii ki favorim 2 Türk takımı, ay-yıldızlı takımlarımıza ben de başarılar diliyorum.

HAFTANIN ENLERi
HAFTANIN FİLMİ:
Hedefteki Adam
HAFTANIN DİZİSİ:
Beyaz Karanfil
HAFTANIN MEKANI: Çilek Pera Asmalı
HAFTANIN RESTORANI:
Bahçe Etiler
HAFTANIN YILDIZI: Lady Gaga'nın İstanbul'daki konserinde soyunması


GÜNÜN SÖZÜ:
Kadınlar; aşık olana dek en iyi psikiyatristirler. Aşık olduktan sonra en iyi hasta olurlar.
[Spellbound]