Tarihi 15 Eylül 2014

O doğuştan star!

Harbiye Açıkhava Konserleri'nin hem geleneksel hem de prestijli bir durumu vardır... Açıkhava'da konser vermek her sanatçı için heyecanlı bir durumdur.Hem binlere hitap etmek hem de o koltukları doldurabilmek büyük heyecan yaratır…

Bu yıl da Açıkhava Konserleri dolu geçti. Yıllar geçmesine rağmen her Açıkhava konseri olay olan Tarkan ise yine geleneği bozmadı. Bu yıl da Tarkan konserleri olaylıydı! Olay ama ne olay… Bir ay öncesinden bilet bulma yarışına girdi insanlar. Hep VIP'te görmeye alışık olduğumuz isimler bile söz konusu Tarkan olunca merdivenlerde konser izlemeye razı oldular. 3 Eylül'de start alan konserler tam 9 gün sürdü. Her konserde 7 bin kişi. Bilet bulamadıkları için içeriye giremeyip dışarıdan konseri dinleyen yüzlerce insanı hiç saymadım bile…

Tarkan her konserinde sahnesine ve seyircisine saygısını göstererek zirvede bir performans sergiledi. Koşulsuz bir sevgiyi ne denli hak ettiğini bir kez daha gösterdi.

Konserlerine yeni single şarkısı 'Hop De' ile başlayıp, eski hareketli şarkılarıyla devam etti. Ve müthiş koroyu unutmamak gerek… Tüm şarkılarına 7 bin kişi aynı anda vokal yaptı. Konserlerin ikinci bölümünde ise rahmetle andığımız isimler Cem Karaca, Barış Manço, Zeki Müren ve Aysel Gürel'in şarkılarını seslendirmesi benim gibi binlerce kişiyi duygulandırdı..

Türkiye'nin en önemli sanatçıları bile Tarkan konserine gelip en önde yerini almayı ihmal etmedi. Neredeyse tüm konserleri takip etmeye çalıştım, edemediklerim için de arkadaşlarımdan bilgi aldım. Şunu söyleyebilirim ki; TARKAN aşkı bambaşka!

Başka bir dünya starı gelse dahi o konser alanını 9 gün üst üste mümkün değil dolduramaz ve seyirciye o coşkuyu yaşatamazdı. TARKAN tartışmasız çok başarılı bir MEGASTAR. Kendisine yakışacak nitelikte başarılı bir de ekibi var.
Koca orkestra, ışıkçısı, dekorcusu, makyörü, kuaförü ve tüm prodüksiyon ekibi. Bu muhteşem coşkunun yaşanması için çok çalışan ve kocaman alkışı hak eden isimler onlar da…

Bir de HITT Müzik'in Müdürü Sevtap Küçükkaralar var ki; en zor işlerden birini yapıyor. Basın mensuplarının saha içinde hem konseri hem "iğne atsan yere düşmez" bir ortamda seyircileri takip ederek haber yapmaları zordur.
Küçükkaralar, tüm konserler boyunca o kadar işinin arasında, basın mensuplarının sorun yaşamadan çalışması için gerekli olan tüm zemini hazırladı.

Elinden geldiğince tüm medya mensupları ile birebir ilgilendi. Ben de hem kendi adıma hem de diğer meslektaşlarım adına Sevtap Küçükkaralar'a teşekkür ediyorum... Sizce de hem Tarkan hem de ekibi koca bir alkışı hak etmiyor mu ?

***

ABD-İSTANBUL GERİLİM HATTI!
Bir buçuk senedir birlikte olan şarkıcı Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur birlikteliği birkaç gündür magazin kulislerinde sıkça konuşulmaya başladı.
Bir kozmetik firmasının lansmanı için Amerika'ya giden Merve Boluğur, burada New York Moda Haftası'na da katılmıştı. Fakat birkaç gün daha Amerika'da kalacak olan Merve'nin yokluğunu fırsat bilen Murat Dalkılıç'ın her akşam arkadaşları ile dışarı çıkması olay oldu. Geçtiğimiz gün gerçekleşen Fettah Can'ın düğününden bir grup arkadaşı ile çıkan Murat Dalkılıç daha sonra eğlencesine Emirgan'da bir mekanda devam ederek ipleri iyice germiş.
Kız ve erkek arkadaşlarıyla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Dalkılıç'ın bu eğlencesinden haberdar olan Merve Boluğur küplere binmiş. Telefonda kavga eden ikilinin arası iki gündür pek limoniymiş.
Bakalım Merve, Amerika'dan dönünce durum tatlıya bağlanacak mı? Sizler gibi ben de merak ediyorum…

***

TATLITUĞ'UN OKEY MERAKI
Tüm yaz tatil yapan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezona bomba gibi hazırlanmıştı. Şu sıralar dizi çekimleri için yoğun bir tempoda çalışan oyuncu, geç saatlerde soluğu evinde alıp arkadaşlarını çağırıyormuş.
Kıvanç Tatlıtuğ, arkadaşlarıyla sabaha kadar oyun oynuyormuş. Oyun derken hemen yanlış anlaşılmasın… Hani kahvelerde oynanan okey var ya ondan… Yani anlayacağınız Kıvanç'ın yeni hobisi
buymuş.
Benden söylemesi…