Tarihi 4 Mart 2014

Kendini ödüllendirdi

Birkaç sene öncesine kadar "Tolga Çevik kim?" diye sorsam bir dakika düşünürdünüz. Kimilerinin Cem Yılmaz'ın eniştesi, kimilerinin ise BKM'deki oyuncu dediğinizi duyar gibiyim. Ama artık ufak bir çocuğa dahi sorsanız hemen kim olduğunu söyler.
Şimdilerde karşımıza 'Arkadaşım Hoşgeldin' diyerek bizi ekrana kitleyen, onu izlerken gülmekten karnımıza ağrılar giren bir isim haline geldi. Her zamanki gibi sıradışı, beklenmedik hikayeleriyle ve sürpriz oyuncuları konuk almasıyla yediden yetmişe herkesin sevgilisi olan bir isim oldu. Tolga Çevik'i televizyon haricinde canlı izlemek istiyorsanız 26 Nisan'a kadar beklemeniz gerekecek. Çünkü o tarihe kadar satılan bütün biletler tükenmiş. Anlayacağınız kapalı gişe oynuyor. Şimdiye kadar onlarca kez gösteriler yapıp, şovlar düzenleyen Tolga Çevik'i bu başarısından dolayı kutlamamak elde değil. Tolga da zaten başarısının farkında ki; kendini pahalı bir oyuncak ile ödüllendirmiş.
Onun arabalara olan tutkusunu bilmeyen yoktur. Garajında birbirinden değerli son model bir araba koleksiyonu olan Çevik'in şimdiki gözdesi ise Lamborghini Gallardo'ymuş.
1 Milyon lira değerinde
bu son oyuncağına geçtiğimiz hafta garajına koymuş. Yaptığı işlerdeki başarısını kendine bu arabayı hediye ederek ödüllendirmiş.

Eğlencenin Top 5'i

Günay - İstanbul'da gazino gecelerinde tek marka olarak ayakta duran Günay'da her hafta birbirinden değerli sanatçılar sahne alıyor. Sevdiğiniz isimleri canlı canlı dinlemek isterseniz Günay'daki sahnelerini kaçırmayın derim.
Bej - Eğlence hayatı son dönemde Karaköy'e kaydı. Bir bir açılan kafeler ile farklı bir konuma gelen Karaköy'de bu aralar Bej çok moda. Buraya gittiğinizde karşınızda birçok ünlü ismi de görebilirsiniz.
Hitt Pera - Açıldığı günden itibaren her sene kendini yenileyen bir mekan.
Mekanın ismi her sene değişmesine rağmen müşteri kalitesi hiç değişmedi.
Asmalı'ya eğlenmeye geleceksiniz mutlaka Hitt Pera'ya uğramayı unutmayın…
Mona - Nişantaşı ve Etiler müşterisini Cihangir'e çeken bir mekan. Kapısında en lüks araçları görebileceğiniz bir yer olan Mona; Cihangir'in çehresini değiştirdi. Artık iş adamlarının bile uğrak yeri olan bu mekan, bu seneye damgasını vurdu diyebiliriz.
Catz - Pazar günleri eğlenmek istiyorsunuz mutlaka Bebek Catz'a uğrayın. Saat 21.00'de başlayan Serhan Sokulgan ile akustik parçalar gecesi Pazar günlerine farklı bir tarz getirdi diyebiliriz.

Olaylı süreç devam ediyor

İş adamı Bülent Çavuşoğlu ile eşi Tuğçe Eyilik'in boşanma davası hâlâ devam ediyor. 2011'de eşi Bülent Bey'e ihanet nedeniyle boşanma davası açan Tuğçe Eyilik, dava tekrar başka bir tarihe ertelenen oğluyla Palandöken'in yolunu tutmuş. Bülent Çavuşoğlu ile arası bir hayli açık olan ve duruşmada dahi birbirlerinin suratlarına bakmayan ikilinin boşanma davaları bakalım ne zaman son bulacak?