Tarihi 28 Şubat 2014

Dördüncü Murat ile geliyor

"Muhteşem Yüzyıl", "Çalıkuşu", "Küçük Sırlar" gibi dizilerin yapımcısı ve Tim's Production'ın sahibi Timur Savcı geçtiğimiz günlerde bütün işlerini bırakıp bir süreliğine Amerika'ya yerleşeceğini açıklamıştı. Sektörde şok etkisi yaratan bu karar, herkesi şaşırtmıştı. Bir dönem Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli gibi tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia edilmişti. Hatta maliye ile başı dertte olduğu ve bu yüzden sektörden çekildiği dedikoduları çıkmıştı.

Bu haberlerden sonra ortadan kaybolan ve hiçbir açıklama yapmayan Timur Savcı bu süre zarfında daha gayet iyi olduğunu arkadaşlarına belirtmiş. Savcı, ortak arkadaşımıza bir sohbet sırasında çok iyi olduğunu belirtirken dizileri hakkındaki kararını da gözden geçireceğini söylemiş.

Sohbet sırasında bu seneki kararlarının tamamen arkasında duracağını söyleyen Timur Savcı, Muhteşem Yüzyıl'ın gördüğü ilgiden de memnun olduğunu dile getirmiş.

Yeni projesinden de bahseden Timur Savcı, yine Osmanlı tarihindeki en gizemli padişahlardan olan 4. Murat dönemini ekrana aktaramaya karar verdiğini, tarih olarak da diziyi bir dahaki yaz aylarında çekmeye başlayacağını belirtmiş. Timur Savcı'nın 2015 kış aylarına kadar iş düşünmeyeceğini fakat önümüzdeki yeni yayın döneminde kendisini tamamen 4. Murat dizisinin çekimlerine adayacağı öğrendim. Sektörde büyük bir yere sahip olan ve yüzlerce kişiye iş kapısı açan Timur Savcı'nın bu kararını duyunca çok sevindim. Benim gibi sizler de okuyunca sevindiğinizi görür gibiyim. Bakalım bu haberi okuyunca kimler sevinecek, kimler üzülecek görüceğiz…

Gönüllerin babası

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Gökhan Gönül'ün şu sıralar mutluluğuna diyecek yokmuş. Çünkü ünlü futbolcu baba olma heyecanı yaşıyormuş. Oynadığı futbol ile tüm taraftar kitlelerinin sevgilisi olan Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül 6 aylık hamileymiş.
Bu durumu aynı takımda oynadığı arkadaşlarından bile saklıyormuş. Çünkü Gökhan, nazar değmesinden çok korkuyormuş. Ailesi haricinde kimseye söylemeyen Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül bir erkek çocuğu dünyaya getirecekmiş.
Şimdiden Gökhan ve Hatice Gönül çiftine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.

Fenerbahçeli bir diğer futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel de geçtiğimiz hafta bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.
Futbolcular arasında baba olma heyecanı yaşamaya hazırlanan bir diğer isim de Umut Bulut'muş. Umut Bulut'un eşi Anna Hanım da 5 aylık hamileymiş.
Anlayacağınız bu sıralar yeşil sahalarda baba olma heyecanı moda…

Yanlış alarm

Sosyetik playboy Murat Cevahir'in 3 yıldır birlikte olduğu Esra Karakaya ile ilişkisi geçtiğimiz ay bitmişti. Çapkınlıkları ile adından sıkça söz ettiren Cevahir'in bu ilişkisinin yine çapkınlık yüzünden bittiği iddia edilmişti. Fakat bir insanın adı çıkacağına canı çıksın derler ya, Cevahir'in ki de o hesap. Başka kişilerden duyduğu dedikodulara inanan Esra Hanım şimdilerde pişmanlık yaşıyormuş. Çünkü Murat'ın aldattığı dedikoduları yalan çıkmış. İkiliyi kıskananlar çıkarmış bu dedikoduyu.
Bunu öğrenince de Cevahir'den özür dilemiş, Esra Hanım. İkili geçtiğimiz gün buluşup yemek yemişler. Yemekte ne konuşuldu bilmiyorum ama ikili tekrar ilişkilerine kaldığı yerden devam etme kararı almışlar.

Günün sözü:
Asla sahip olamadığın şeyler için üzülme. Kısmetinde varsa, onlar seni bulur zamanı gelince. Hz.Ali (r.a)

HAFTANIN ENLERi
Haftanın filmi: Recep İvedik 4
Haftanın dizisi: Karadayı
Haftanın mekanı: Zorba Taverna
Haftanın restoranı: Zıpkın Balık
Haftanın gündemi: Deniz Akkaya'nın Akmerkez'deki çalışanlarla kavgası