Tarihi 3 Şubat 2014

Berk ile İlker'in yumrukları

İlker İnanoğlu'nun aynı dizide oynadığı Zafer Ergin ile kavga ettiği haberleri yansıdı gazetelere. Hatta bu yüzden İlker Bey'in diziden ayrıldığı dahi konuşuldu. Bu haber sonrası hem İlker İnanoğlu hem de yapımcı Türker İnanoğlu, bu iddiayı sert bir dille yalanladı.
316 bölümdür yayın hayatına devam eden 'Arka Sokaklar' dizisinin imajına zarar gelmemesi için böyle bir açıklama yapılmış olabilir. Çünkü; kavga olayı doğru fakat isimler yanlış. Aynı dizide iki ayrılık yaşandı. İlker İnanoğlu ile Berk Oktay. Bu ikilinin, dizide oynadıkları süre zarfında yıldızları hiç barışmamış.
Hele ki Berk Oktay'ın kaprisleri birçok oyuncuyu çileden çıkarmış. Bu ara hem dizide başrol oynayan hem de dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nun oğlu olan İlker İnanoğlu da Oktay'la birkaç tatsız olay yaşamış. Tabi bu olaylar bir gün ikiliyi patlama noktasına getirmiş. Yumruk yumruğa kavgaya tutuşmuşlar.
Set görevlileri de ikiliyi ayırmak isterken yumruklardan nasibini almış. İnanoğlu ve Oktay öylesine bir kavgaya girişmişler ki 15 kişi zor ayırmış. Bu olayı duyan yapımcı Türker İnanoğlu ise oğlu İlker'e profesyonel davranması konusunda sıkı bir ders vermiş. Türker Bey, "Sen benim oğlum olduğun için setimde kavga edebileceğini mi sanıyorsun diyerek" diziden çıkarmış. Daha sonra ise Berk Oktay'a "Benim setimde kimse saygısızlık yapamaz" diyerek ona da kapının yolunu göstermiş. Yani anlayacağınız ikilinin 'Arka Sokaklar'dan ayrılış hikayesi böyleymiş...

Magazin dünyasında doğum haftası

Bu hafta magazin basınını hareketli günler bekliyor. Nedeni ise; Demet Akalın ile Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel'in doğum yapacak olması. Doğum zamanları belli olmadığı için haftanın her günü heyecanlı geçebilir. İşimiz de magazin olduğu için hastanenin önünde hem televizyoncuları hem de gazetecileri görebilirsiniz. Magazincilere karşı her zaman bir ön yargı vardır. Ya laf söylerler ya da magazini suçlarlar ama hiçbir zaman magazinden vazgeçemezler.
Gazeteleri internet sitelerini açtıkları zaman bile en çok okudukları haberler magazin haberleridir. Ama ne olursa olsun bu isimler magazinden beslenirler. Zeynep ile Demet de neredeyse aynı günlerde doğum yapacaklar. İkisinin de birer kızı olacak. Demet Acıbadem Hastanesi'nde, Zeynep ise Amerikan Hastanesi'nde doğum yapacak. Yani anlayacağınız ikiye bölüneceğiz. Onlar içeride doğum yaparken bizler de doğumdan gelecek mutlu haberleri sizlere yetiştirmek için uğraşacağız.
Tabii doğuran isimler ünlü olunca ziyaretçileri de hep ünlü isimler olacak. Bu hafta bizlere çok iş düşüyor. Her iki isme de doğacak çocukları ile hayırlı bir ömür diliyorum şimdiden...

Etiler'in Zerafet'i

Geçtiğimiz gün bir arkadaşımın ısrarı sonucu Ulus'taki Zerafet Restoran'a gittim.
Daha önce gittiğimde yemeklerinden ve sunumundan oldukça memnun kalmıştım.
Zerafet, Akmerkez'in Ulus kapısının tam karşısında bir kebapçı.
Bu mekanın sahipleri Arnavutköy'deki Eftalya Balıkçısı'nın da sahipleriymiş.
Masaya oturur oturmaz izzeti ikram başlıyor. Humus, zeytinyağlı enginar, pilaki, salata, soğuk mezeler, sıcak pide, tereyağı ve peynirin sunumu yapılıyor.
Mekanın ortaklarından Vedat Bedir müşterilerle bizzat ilgileniyor. Her bir lezzeti şölen olan mekanda dönerin tadı ise efsane olmuş.
Birçok ünlü isim Zerafet dönerin müdavimlerindenmiş. Öyle isimler saydılar ki ben de duyunca çok şaşırdım. Fakat söz verdiğim için isimleri yazamıyorum. Eğer mekana giderseniz buraya has döneri yemeyi sakın ihmal etmeyin...

HAFTANIN ENLERi

HAFTANIN FİLMİ: Para Avcısı HAFTANIN DİZİSİ: Her Sevda Bir Veda HAFTANIN MEKANI: Scotch Maçka HAFTANIN RESTORANI: Zerafet Ulus HAFTANIN GÜNDEMİ: Nejat İşler'in sağlık durumunun iyiye gitmesi