Tarihi 1 Şubat 2014

Kırmızıgül'ün beklediği kar

Şimdiye kadar çektiği filmlerle hem ağlattı, hem güldürdü. Şarkıcılıkla başladığı kariyerine sinemada ve TV sektöründe devam etme kararı aldı. Kendi filmlerinin hem oyuncusu hem yönetmeni hem de yapımcısı oldu. Mahsun Kırmızıgül'ün bu çok yönlü çalışmalarını eleştirenler de oldu ayakta alkışlayanlar da...
Çektiği işlerin gişe başarısı hiç de yabana atılacak gibi değil... 'Beyaz Melek', 'Güneşi Gördüm' ve 'New York'ta Beş Minare'den sonra bir süre film çekmeye ara vermişti. Dizi sektörüne yönelen Kırmızıgül, istediği reyting sonuçlarını yakalayamayınca dizilerini yayından kaldırmıştı. TV dizilerinde umduğu başarıyı yakalayamayan Kırmızıgül, yeniden sinema filmi çekmeye karar vermiş. Şimdilerde ise kariyerinin 4. filmi 'Mucize'nin çekimlerine başladı. İzmir ve Uşak'ta gerçekleşen çekimlerin büyük bölümü tamamlanmış.
Karlı havada çekilecek bölümler içinse Kars'a kar yağması bekleniyormuş.
Bunun için 2 aydır hazırlık yapan Mahsun Kırmızıgül, çekimlerin aksamaması için ileriki sahnelerin çekimlerine yönelmiş.
Boyut Film'in yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğuna yine Mahsun Kırmızıgül oturuyor. 60'lı yılların anlatıldığı bir dönem filmi olan 'Mucize'nin karlı bölümleri de çekildikten sonra önümüzdeki aylarda seyirci ile buluşacak. Mahsun, bu filmden büyük gişe başarısı bekliyormuş. Bakalım istediği gibi
gişe rekoru kırabilecek mi izleyip görüceğiz.

Dizi şöhreti ticarete döndü
Ortadoğu'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Saruhan Hünel, oyunculuktan kazandığı parayla ticarete atılmıştı. 'GoSH' isminde bir ayakkabı markası oluşturan Hünel, Ataşehir Brandium Alışveriş Merkezi'ne de ilk mağazasını açmıştı. Markasını daha iyi yerlere getirmek için oyunculuğa bir süre ara veren Saruhan Hünel, ticaret hayatındaki çalışmalarının karşılığını almaya başlamış.
Oynadığı diziler sayesinde Ortadoğu'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hünel'e; Arap bir yatırım şirketinden teklif gelmiş. Dubai, Kuveyt ve Irak olmak üzere 3 ülkede 'GoSH' markası ile ayakkabı zinciri kurma teklifinde bulunmuşlar.
Bu teklife olumlu bakan Hünel ile karşı grup arasında birkaç pürüz kalmış. Bu pürüzler çözüldükten sonra imzalar atılacakmış. Böylelikle Saruhan Bey, hem markasını büyütecek, hem de kendine zaman ayırıp oyunculuk kariyerine devam edecekmiş.

Canlı müzik mekanları güldürdü
İstanbul gece hayatında son dönemde canlı müziğe bir geçiş yaşandı. Eskilerin tavernaları bir bir pop kulüpleri olmaya başlamıştı. Fakat onlarca kulüp açılınca müşteri sayısında bir hayli azalma oldu.
Herkes farklılık aramaya başladı.
Müşterilerini geri kazanmaya çalışan işletmeler de alternatifler sunmaya başladı.
Yani hafta sonu eğlencelerinin yerini hafta içi yapılan canlı müzik performansları aldı. "Sevdiğiniz sanatçıları hafta içi nerede dinleyebilirsiniz?", sizler için yazıyorum.
Salı günleri Maçka Cahide'de, Selami Şahin geçmişten günümüze nostalji havası estirmeye devam ediyor.
Yine Salı günleri Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun, Etiler Vitrin'de sahne almaya başladı. İlk sahnelerinde ben de oradaydım. Murat Aşık ve Akın Altan, gördüğüm ünlü isimlerden sadece birkaçı... Mekanda ayakta duracak yer bile yoktu. Her hafta bu kalabalığa şahit olabilirsiniz. Bence önceden kesin rezervasyon yaptırın. Bu ikili salı günlerinin vazgeçilmezi olacak. Çarşambaları ise Billionaire'de İskender Paydaş ve ekibi sahne almaya başladı. Artık her Çarşamba 'Zamansız Şarkılar' diyip Paydaş'ı dinleyebilirsiniz.
Limoncello'da her hafta olduğu gibi Çarşamba günleri Mert Davran sahne almaya devam ediyor. Üniversite gençliğinin gözde ismi olan Mert'i ve ağabeyi Mehmet Davran'ı büyük bir keyifle dinleyebilirsiniz.