Tarihi 24 Ocak 2014

Aziz Yıldırım için kavga etti

Hem köşe yazıları hem de sanatçılığına hayran olduğum birisi. Şimdiye kadar 600'e yakın şarkı sözü yazmış, 500'ün üstünde de beste ve düzenlemeler yapmıştır. Sanat camiasındaki ağırlığı kadar spor camiasında da ağırlığı olan bir insan... Şimdilerde sanat yaşantısından çok spor camiasındaki önemli köşe yazıları ile konuşuluyor.
Koyu bir Fenerbahçe taraftarı. Onun Fenerbahçe'ye tutkusunu ne ben buraya yazabilirim ne de onu anlatacak kelimeler bulabilirim. 'Kim diye?' soruyorsanız; Ercan Saatçi tabii ki.
Onun Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile dostluğunu bilmeyen yoktur. Sevgisi kadar saygısı da en üst seviyelerdedir. Neyse ben size duyduğumu yazıyorum.
Geçtiğimiz gün Akmerkez'in altında bulunan Papermoon'a öğlen yemeğine gitmiş Ercan Saatçi. İşadamlarının uğrak yeri olan bu mekanda arkadaşlarıyla oturan Saatçi, karşı tarafında oturan bir grupla tartışmaya başlamış. Bu gruptan birkaç kişi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında yerli yersiz konuşuyormuş.
Bu konuşmaları duyan ve çok sinirlenen Ercan Saatçi de o grubun üstüne yürümüş. Mekandaki görevliler olayı yatıştırmaya çalışmış fakat Saatçi, o kadar sinirlenmiş ki onu zor durdurmuşlar. Karşı guruptaki genç tekrar atıp tutmaya başlayınca da Ercan Saatçi o kişinin boğazına yapışmış. Daha sonra ise görevliler ikiliyi zor da olsa ayırmışlar.
Şunu da öğrendim ki Ercan Saatçi'nin tartıştığı kişi de Fenerbahçeli'ymiş. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün zor günlerinde yanında olmak gerekir. Ne diyelim inşallah tekrar böyle tatsız olaylar yaşanmaz.

Korumalı eğlence

Bu hafta mekanlarda olaylar bitmek bilmedi… Bu seferki kahramanımız Levent Kızıl… Onu geçtiğimiz akşam Nişantaşı Sess'te gördüm… Esmer bir güzel ile sarmaş dolaş eğleniyordu.
Boşandıktan sonra onu davetlerden çok gece kulüplerinde görmeye alıştık.
Yanında hep genç ve güzel kızlar olan Levent Bey, o akşam yine çapkınlık turları atıyordu. Fakat aynı mekanda eğlenen bir gençle ufak çaplı bir tartışma yaşadı. Tek başına olan genç, olayı uzatmadan eğlendiği standa geri döndü.
Fakat Kızıl, bu olayı o kadar ciddiye aldı ki; iki tane korumasını hemen mekanın içine getirterek yanında beklemelerini söyledi. Tartıştığı genç bir süre sonra kız arkadaşı ile çıkınca da Kızıl, korumalarını kapıya geri gönderdi. Rahat bir nefes alan ünlü işadamı eğlencesine genç sevgilisi ile devam etti…

Bu partileri kaçırmayın

Artık eğlence hayatı mekanlardan çok özel partilere döndü. Yani anlayacağınız gece kulüplerinin eğlencesinin yerini özel partiler almaya başladı. Eskiye oranla gece kulüplerinin işleri yüzde 50 düşmüş durumda. Hangi işletmeciyle konuşsam bu durumdan şikayetçi. Buna rağmen son dönemde mekanların yüzünü güldüren bir isim var. Çağla Gürsoy. Şu sıralar çarşamba günleri Bebek Biber'de Yasemin Kunt ile 'Sıcak Çarşamba' partileri yapmaya başladı. İlk partide ben de oradaydım.
Parti özel olduğu için isimleri yazmıyorum ama iş, sanat ve cemiyet hayatından herkesi burada görebilirdiniz.
Hem herkes herkesi tanıyor hem de kalite potansiyeli yüksek bir partiydi.
Bunları yazmışken Cuma günleri de Akaretler'deki W partisini yazmamak olmaz. W Otel'de Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan ile Çağla Gürsoy 'Just An Ordinary Day' (Sıradan Bir Gün) sloganıyla parti düzenliyor. Bence eğlenmek istiyorsanız Çarşamba ve Cuma günlerini kaçırmayın derim…