LEVENT TÜZEMEN

LEVENT TÜZEMEN

ltuzemen@takvim.com.tr
Tarihi 24 Şubat 2018

Rodrigues sürüklüyor!

Türk Telekom'da G.Saraylı oyuncuların oynadığı coşkulu, istekli, bol pozisyonlu ve müthiş keyif veren futbol için taraftarlar "Biz şampiyon oluruz.." şeklinde yorum yapar. Deplasmandaki oyuna bakınca da şaşkınlık içinde "Bu takım G.Saray mı?" diye sorarlar..
Bursaspor maçında sahaya çıkan on bir "İstikrar" adına doğru isimlerden oluşuyor.
İyileşmiş bir Fernando ile oyun aklı mükemmel olan formda bir Mariano, G.Saray'a güç katar..
Latolevici ile kaleci Carrasso hariç mevcut yabancıların içinde en az ücret alan Rodrigues, G.Saray'ın en verimli oyuncusu olarak göz okşuyor.. Bursa maçında bir gol atıp bir de Gomis'e asist yapan Rodrigues'in 5 golü 8 asist var..

ALKIŞLAR GOMIS'E
Rodrigues'in peteğinden en çok balı Gomis yiyor... Fransız golcü ilk dakikadan itibaren hırsıyla, çalışkanlığıyla, önde yaptığı baskıyla hemen ön plana çıktı. Partneri Rodrigues'in pasında hareketli gelen topa tam bir golcü vuruşla ayağının içiyle "tek vuruş" yaparak golü attı.
Savunmada Maicon tam bir denge adamı olduğunu gösterirken geriden rakip savunma arkasına attığı isabetli uzun toplarla Galatasaray'ın hücumu çabuk başlatmasını sağladı. Maçın en iyi isimlerinden birisiydi. Taraftarın maç boyu dinmeyen coşkulu desteği Galatasaraylı oyuncuları galibiyete şartladı.

MAÇIN iYiSi RODRİGUES
Gomis 3 attı ama en yisi Rodriguez'di

MAÇIN EN KÖTÜSÜ HARUN
Bursa kalecisi sezonun en kötü maçını oynadı.