Tarihi 13 Temmuz 2014

Alaçatı tavsiyesi

Her hafta bir gün Bodrum'da Pasha Club'te partiler yaptığım için havaalanı ikinci adresim oldu. Ve ben Bodrum dışında hiçbir yeri sevmeyen adam başka yerde de eğlenemez.
Bu hafta ufak bir değişiklik yapıp yönümü Alaçatı'ya çevirdim... İlk gittiğim mekan Öküz oldu Alaçatı'da. Öküz, İzmir eğlence hayatının en önemli markalarından. Adının sertliğinin yanında kendisi gayet şık bir centilmen. Geçen sene Alaçatı Port'a da taşıdıkları eğlence; herkesin diline düşmüştü.. Ününün yayılmasının en büyük nedenlerinden biri; gelen ünlülerin fotoğraflarını basına sızdırıp reklam yapma politikasını reddediyor olmalarıydı. İddiaları; "Bizim müşterimizi kimse rahatsız edemez." Paparazzilerin yakınına bile sokulmadığı nadir mekanlardan. Müdavimi olan ünlülerin adlarını vermek istemiyorlar, çünkü tek amacı eğlenmek olan isimlerin pistteki konforlarının bozulmaması ana hedefleri. Öküz'de birçok sporcuyu görmeniz mümkün. Genelde sadece futbolcuların ağırlandığı mekanlar gibi değil ama.
Basketbolcular ve voleybolcular takım halinde gelip eğleniyor. Benim gittiğim gece mekandaki boy ortalaması 1.85'ti ben cüce ve şişko kaldım... Öküz'ün eğlencesi biliniyor ama yemek kısmı çok önemli...
Benim en sevdiğim şeylerden biri yemek olduğu için bu detay çok önemli... Eğlence yönüyle patlama yapsalar da çok geniş bir yemek mönüleri de var. Bebek ahtapot, karidesli tartolet, yengeç graten gibi deniz ürünlerinin yanı sıra "öküz gibi acıkanlara" başlığı altında t-bone steak ve hamburgerleri de var. Yenilenen mönüsünde Ege mezeleri bulunuyor.
Güneş ışıklarını batırırken saat 20.30 civarı mekanın en keyifli zamanlarından. Port'un içinde olduğu için sürekli tatlı tatlı esen bir havası var. Müzik olarak tam bir Çeşme eğlencesi için elinden geleni yapan bir mekan. Deep house, house tadında başlayan gece dünya hitleriyle süsleniyor.
Aralara giren türkçe şarkılar ise mekanı havaya kaldırıyor.

Yüzen restaurant

İkinci gittiğim mekan Ayayorgi'de şampanyalı günbatımı partileri, romantik akşam yemekleri ve canlı müzik performanslarıyla gece hayatına yepyeni bir boyut getiren "Marilyn on the Boat"...
İstanbul'dan Cochine Restaurant'ın yaz projesi olarak yaratılan Marilyn on the Boat; lezzet, lüks, konfor ve eğlenceyi seyahat ruhuyla birleştiren yüzen bir restaurant. Marilyn on the Boat servise saat 15.00'te başlıyor ve akşamüstü partiler devam ediyor. Asya mutfağının ağırlıklı olduğu bar mönüsünde, Vietnam summer rolls ve sushi çeşitlerinin yanısıra şarküteri tabakları, deniz ürünleri ve yaz partilerinin afrodizyak lezzeti olan istiridyeler harika...
Her gece lezzetli yemeklerle, misafirlerine eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatan, yaz boyunca Ayayorgi Çeşme ve yaz sonu Bodrum koylarını dolaşacak olan Marilyn on the Boat'ın rezervasyonları o zevki yaşamak isteyenlerle dolu. Bence şimdiden bir rezervasyon yaptırın... Ev sahipliğini Melis Önderoğlu Maxwell ile Christopher James Maxwell'in yaptığı Marilyn on the Boat ekibini tebrik ediyorum.

Tarkan'dan haber!

İskender Paydaş'ın
bu ay sonu çıkacak "Zamansız Şarkılar 2" albümünün ilk klibini çektik. İlk klip, şarkısı Tarkan imzalı İskender Paydaş feat Tarkan "Hop De"ye çekildi. Albümü ve şarkıları haftaya yazacağım ama süper bir albüm geliyor.
Klipte Tarkan'ı bol bol göreceksiniz.
Tam 20 yıldır tanıdığım Tarkan'ın enerjisi, beni ve ekibi çok mutlu etti. 'İnsan yaş aldıkça daha da enerji alır mı?', alırmış; Tarkan'da gördüm.
Klip çıktıktan sonra saç trendleri değişecek hazır olun. Tarkan'ın saçlarının yanları kısacık, önleri uzun. 80'li yıllara ait leopar bir yelek giydi... Yelek tekrar moda oluyor demek oluyor...
Ve küçük parmağında bir yüzük var... Bu da oluyor ki; küçük parmaklarda yüzük göreceğiz. Tarkan yıllardır trendsetter'lık yapıyor. En çok takip edilen ve beğenilenler sırasının başında.
Tüm Tarkan hayranlarına müjde...
Tarkan tam 8 gece 1 ile 8 Eylül tarihleri arasında İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnede olacak.
Tarkan'ın Harbiye süprizlerinden şarkı kısmı 'İskender Paydaş feat Tarkan' şarkısı "Hop De" diğeri ise Kayahan albümünde yer alan "Bir Yemin Ettim" olacak.
Yazın da İskender Paydaş feat Tarkan "Hop De" yi bol bol dinleyeceksiniz; Özgür
demişti dersiniz.