Jale UZ

JALE UZ

Tarihi 13 Mayıs 2012

Zekanızı kullanın

Kadınların aptalca ve basit tavırlarına sinir oluyorum! Kadınlar cinselliklerini değil zekalarını da kullanmalı. Kullansınlar da erkeklerden daha üstün olduğumuzu ispatlayalım. Onlar yüzünden erkekler tarafından ön yargılı düşüncelere maruz kalmaktan bıktım! İki üniversite bitirdim. Kadınların kendilerini geliştirmelerini bekliyorum. (Nilüfer)
Nilüferciğim, çok güzel söylüyorsun, seni taktir ediyorum ama senin de sakin olup hayatı olduğu gibi kabul etmeni istiyorum. Bu çırpınışların seni üzer bilmiş ol. Bırak değerini hak eden yanında olsun. Bunun çabasına girmene gerek yok ki. Haklı olman insanlara karşı hoşgörüsüz olmanı gerektirmez.

EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL
Jale Hanım, ben eskiden çok mutsuz bir kadındım, ama şimdi çok mutluyum! 8 yıldır bir sevgilim var. Evlilik karşıtı bir kadınım, bu yüzden de evlenmedim! Şimdi yeğenimin öğretmeniyle birlikteyim. Bu kişi evli. Onunla birlikte olunca müthiş heyecan duyuyorum. Onun bana verdiği duyguyu sevgilim bana veremiyor! (Adı saklı)
Sevgili okurum sen de maalesef, yasakların verdiği heyecana kapılanlardansın! İkinizin de bir bağı olmasa, ne güzel ne istiyorsan yaşa derdim ama bu durumda yanlış yaptığından başka bir şey söyleyemem. Elinde kalanları kaybetmek istemiyorsan mantığını çalıştırmanı tavsiye ederim. Yanlış yoldasın, lütfen geri dön!