Tarihi 8 Ekim 2015

İhanet üçgeni

Boşanmak üzere olan sosyetik çiftin evliliğinin altından 'Dallas' çıktı. Sosyetik güzel ile iş adamı, birbirlerini aylarca aldattı. 'İhanet üçgeni'nin en büyük sürprizi ise sosyetik güzel ile eşinin yasak aşkının çok yakın dost olması!

Sosyetik
bir arkadaşımdan duyduklarım, bir dönemin efsane dizileri 'Dallas'ı da 'Yalan Rüzgarı'nı da gölgede bıraktı... Arkadaşımın dediğine göre meğer cemiyet dünyası aylardır bu 'ihanet üçgeni'yle çalkalanıyormuş. Skandalın başlıca kahramanı, boşanmak üzere olan sosyetik bir çiftimiz. Dedikoduya göre kadın sosyetiğimiz, bir süre önce gönlünü yine cemiyet dünyasının yakından tanıdığı evli iş adamı K.E.'ye kaptırmış.

HEPSİ BİRBİRİYLE ARKADAŞ!
İkilinin gizli gizli görüşmeleri, özellikle Çeşme'de herkesin dilindeymiş. Sosyetik güzelimizin eşi de bu arada boş durmamış! Ünlü iş adamı da tıpkı karısı gibi evli sosyetik E.M. ile birliktelik yaşıyormuş. Bu hikayede beni en çok şaşırtan boşanmak üzere olan sosyetik güzelle E.M.'nin yakın dost olması... Skandalın sürprizleri bununla da sınırlı değil. Evli çiftimizin yasak aşkları E.M. ile K.E.'nin de aralarında bir dönem ilişki olduğu dedikoduları, sosyetenin başlıca dedikoduları arasındaymış. Okuyunca sizin de "Bu kadar da olmaz" dediğinize eminim. Bunları duyunca benim de aklıma değil sadece İstanbul; Adana ve Diyarbakır gibi birçok kentte 'swinger' yani 'eş değiştirme' yüzünden yaşanan boşanmalar geldi. O yüzden ben "Bu kadar da olmaz" yerine ne yazık ki "Evliliğin kutsallığına ne oldu?" diyorum...