Tarihi 6 Kasım 2015

VIP gerginlik!

Aylardır dargın olan Begüm Şen ile Aslı Şen, önceki gün Arzu Sabancı'nın VIP davetinde buluştu. Eltiler, Sabancı'nın ısrarlarına rağmen aynı kareye girmedi. İki sosyetik, saatlerce aynı yerde kalıp göz teması dahi kurmadı!

Cemiyet hayatının en gözde isimlerinden Begüm Şen ile Aslı Şen'in küslüğünü bilmeyen yok... Evladını kaybetmenin acısını yaşadıktan sonra uzun süre ABD'de kalan Begüm Hanım, geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye döndü. Begüm Şen'in geri dönüşüyle tüm sosyetikler eltilerin barışacağını umdu. Ancak araya giren ve başta kayınpeder Ali Şen gibi birçok hatırlı kişiye rağmen Begüm ile Aslı Şen, halen deyim yerindeyse kanlı bıçaklı. Aynı davetlere bile katılmamaya özen gösteren eltiler, önceki gün yakın dostları Arzu Sabancı için kural bozdu. Sabancı'nın markası Pinko'nun davetine katılan Begüm Şen ile Aslı Şen arasında yine soğuk rüzgarlar estiğini duydum.


Davetteki bu fotoğraf karesi küskünlüğün belgesi gibiydi. Poz veren arkadaşları objektife gülücük atarken, Aslı Şen ise gergindi.

KİMSE BARIŞTIRMAYI BAŞARAMADI!
Hatta davete katılan bir arkadaşım, eltilerin göz teması bile kurmadığını söyledi. Öyle ki davet boyunca ev sahibi Arzu Sabancı da iki arkadaşının yan yana gelmesi için yapmadığını bırakmamış. Ancak Sabancı'nın tüm ısrarına rağmen eltilerin aynı kareye bile girmemesi dargınlığın boyutunun ne kadar ciddi olduğunun kanıtı... Bu arada eltiler arasındaki dargınlığın sebebini ise herkes farklı anlatıyor. Bazılarına göre Begüm Şen, evladını kaybettikten sonra evine gelen Aslı Şen'in "Bana neden diyet yemek hazırlamadınız?" diye sitem eden eltisine kırılmış. Kimilerine göre ise Aslı Şen, Begüm Hanım'ın "Her şeyimi taklit ediyor" şeklindeki sözlerini duyunca eltisiyle ipleri koparmış. Dargınlığın asıl nedenini iki sosyetikten daha iyi kimse bilemez ama bu durumun Türkiye'nin en gözde ailelerinden birine yakışmadığı kesin!



SESSİZLİĞİN MODA HALİ
Türkiye'nin kuşkusuz en tarz kadınlarının başında geliyor Biricik Suden... Son yıllarda tasarımcılığına daha çok eşi Mazhar Alanson'un kıyafetleriyle devam eden Suden, şimdilerde farklı bir heyecan yaşıyor. Yakın arkadaşı Aslı Tacir'le 'Misophonia' isimli bir marka yaratan Biricik Suden, yakında çok ses getirecek bir de lansman yapacak. Bu arada Biricik Suden'in markasının anlamı ise hayli ilginç... Psikolojik bir rahatsızlık türü olan 'misophonia', seslere karşı aşırı duyarlılık olarak tanımlanıyor. Biricik Suden, ürünlerinin etiketlerine yazdığı 'Sessizce yemek ye ya da öl' gibi mesajlarla da markanın isminin hakkını veriyor!