Tarihi 9 Haziran 2010

Referandum yapılsın!

10 yıllık aşklarını Beyaz Şov'daki canlı yayınla nikah masasına taşıyan Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar, bir ayrıldı pir ayrıldı! Ne Tanrıyar'ın eski eşinin ev hallerini deşifre etmediği kaldı, ne de genç assolistin eski eşi hakkında 'mor adam' demediği. Bize de eski eşlerin halk ozanlarını andıran atışmalarını gülümseyerek izlemek düştü.
Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar arasındaki kavgalar, çiftin boşanması magazin sayfalarından taştı twitter'da Cüneyt Özdemir ile Ahmet Hakan ikilisinin de gündemi oldu.
Cüneyt Özdemir, biraz haberci biraz da yerici kişiliğiyle ünlü çifte açık bir teklifte bulundu: "Beyaz Şov'da evlenen çifti, ben de 5N 1K'da barıştırayım. Ancak bir şartım var Petek Hanım'ın köpekleri stüdyoya gelmeyecek.
Çünkü fena ısırıyorlar." Cüneyt Özdemir'in bu kulağa hiç de garip gelmeyen teklifine Ahmet Hakan da onay verdi.
Twitter'dan hemen hemen herkesi eleştiren Cüneyt Özdemir ve Ahmet Hakan'ın bu teklifleri bence son derece mantıklı. Can Tanrıyar ile Petek Dinçöz, madem canlı yayında evlendiler, madem 'ünlü çiftlerin evliliği meydandadır' düşüncesiyle her şeylerini bizlerle paylaşıyorlar bence de çıksınlar bir yayına; paylaşsınlar kozlarını. Hatta Cüneyt Özdemir'se onları programında ağırlayacak kişi, bir de 'referandum' yapsın Cüneyt Bey. Alalım, elimize cep telefonlarımızı 'Can Tanrıyar mı, Petek Dinçöz mü haklı?' biz karar verelim. Yok, bu da onların atışmalarını önleyemeyecekse hepimiz el ele verip onları yeniden barıştıralım.
Başka türlü 'atışmaları' bitmeyecek çünkü!


* * *

EVLİYKEN KABUS, BOŞANINCA MASAL!
Magazin dünyasında yaşanan ayrılıklara, evliliklere bakınca çoğunuz kendinizi 'bir garip' mi hissediyorsunuz? En azından ben öyle hissediyorum.
Sibel Can ile Sulhi Aksüt'ün bir garip boşanma süreci, Demet Akalın ile Önder Bekensir'in şipşak ayrılığı derken şimdi de Esin Moralıoğlu ve İshak Cerit'in yaşadıkları tartışılır oldu. Malum ünlü çift, çok değil bundan birkaç hafta önce tek celsede boşandı. Hatta Esin Maraşlıoğlu, boşanma davasından 1 saat sonra İstinyePark'ta 'şarap' içerken görüntülenmiş, "Esin, boşanmayı şarapla kutladı" haberleri çıkmıştı. Esin Maraşlıoğlu ile İshak Cerit, geçtiğimiz gün de Bodrum'da birlikteydi. Herkes ayrılıklarının 'dostane' olduğunu düşünürken Esin Hanım, bombayı patlattı: "Aşkımız devam ediyor. Biz evlilik aşkı öldürdüğü için boşandık. Şimdi son derece mutluyuz." Tabii ki, kendilerine tanımasam da mutlu olmalarını isterim. En azından birilerinin yüzü aşktan yana gülsün.
Ancak... "Madem aşıklar, madem birlikte mutlular o zaman ne diye boşandılar?" diye sormadan edemiyorum.
Evliyken her şey kabus da boşanınca mı her şey masal onu anlayamadım. Ya atalarımızın dediği gibi 'bekara karı boşamak' kolay ben anlayamıyorum ya da magazin dünyasında aşkın her hali var, ben bilmiyorum!